Ben yüzde 44 engelli bir öğretmenim. Kurul raporumda bulunmakta. Agustos ayinda mazeret rayini ile, engelli statüsünde il dışı tayin isteginde bulunmak istiyorum. Tayin isteginde bulunabilmem icin engelli raporu disinda bir sart var mi?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bildiğim kadarı ile kılavuzda yazdığı için. Esasen kılavuzda yazar iletişim araçları yardımı ile de rapor ve gerekli bir iki evrak var sanırım onlarda teslim edilebilir diye ama bazı idareler sorun çıkarabiliyorlar. Misal benim müdürüm kep hesabı istedi benden.@kar&yağmur Hocam raporu idareye neden veriyoruz
ilk zamanlar mazeret ataması temmuzda veya haziranda başvurusu alınmak sureti ile yapılabilmekte idi sonradan ağustosa en sona çekildi.zaten ağustosta başlıyor mazeret atamaları.
idare yaz kış okulda olur ancak müdür yani amir hk detayı tam bilmemekle birlikte bildiğim kadarı ile m. yardımcıları yıllık izinlerini dönüşümlü olarak kullanmaktadırlar.İdare okulda olmaz ki mantıklı gelmedi bana.
aceba sorabilir miyim norm fazlası öğretmen misinız ?Benim kadrom ilçede
aktarılan bu bilgiye yönelik verebileceğim net bir cevap yok ama ilçe mem deki müdür yani ilçe mem de sizin amiriniz.o yüzden idareye rapor vermem gerekmez zaten.