Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenlik için yapılacak sınavın KPSS ile ilgisi var mı?

ibrhm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar girecek olduğumuz 4 temmuz tarihli sınavla kpssnin bir ilgisi var mı
ben bu yıl kpss ye girmedim

artık stresten dolayı herhalde sanki bir sorun çıkacak mılş gibi her şeyi kafaya takıyoruz galiba

ibrhm
normal kpss ile bir alakası yok. o ayrı bu ayrı.

eyvallah ,
sınava girmedim
dedğim gibi gereksiz sters yapmaya başladık

ben her ihtimale karşı kpssye de başvurdum ama asıl problem sanırım öğretmen adayı olarak hepimizde vardır; çıkacak 10 soru eğitim bilimlerinden mi yoksa 657den mi? bir de ben trigonometri fonksiyon gibi ağır konuları da çalışıyorum egitek daha önceki sınavlarda sormuş siz de çalışıyor musunuz?

sanmıyorum o kadar agır konular soracaklarını matematıkten uğur bey, bilinenen sorular cıkar hız, yaş, havuz,ondalık gibi ve mesleki bilgiler dedigine göre eğitim bilimlerinden soru cıkacak

ogretmen_20;

daha önce girdiğim başka kurumların sınavlarında sordukları olmuştu trigonometri,integral,diziler gibi konulardan. ama MEB sorar mı bilmem. çalışmakta fayda var bence

türkçe bilgin gayet iyiymiş fcu81
tavsiyen için de teşekkürler
klavuzda böyle bir ibareye rastlamamış olmam galiba başvuru yapmamamda etkili oldu

Üst Alt