Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olan bizlere neden evraklarda daha da engel çıkartıyorlar!?

xman5734

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben bu duzenlemelerden rahatsızım sıstem denen bısıy yok bu tr de engellere hep engel cıkıyor bununla ılgılı olarak ya elektronık ımza gibi yada bıryerde toplanması gıbı ne bıleyım yada randevulu olsun kısacası kolaylastırılsın artık bu işler hangi donemde yasıyoruz.
Ilgili arkadaslara tesekkur eder ve bu durumun yekılıler tarafından duzenlenmesını arz ederım saygılarımla...:(

bu konu ıle hangi birim hangi ilgili ilgileniyor şikayette bulunacagım :( :(

BİMER kanalıyla şikayetçi olmak en doğru yol

Kusura kalma xman arkadaşım. Muhatap olması gereken insanlar öyle hızlı,öyle çok çalışıyorlarki,sizlerin varlığınızdan bile haberleri yoktur.İşte Allah'ın hikmeti bazen Hastaneye düşüyorlar ama doktorlar bile sorunlarını çözemiyorlar.Allah yardımcınız olsun.

yardımcısı olsun inşallah yazıktır ayıptır gercekten biz engellilere engel degil destek olmaları gerekırken daha cok engel cıkartıp cıkmaza suruyorlar bu işleri TÜRKİYEM ne hale geldi ilerlemeye calısırken bi yonden 99 yonden de geriliyioruz hep -eksılere dogru :(

benım yazdıgım sıkayet sonuclandı ozellıkle arnavutkoy b.cekmece ve catalca nın ısmını verdım bımer e herkes laylaylom bız engellıler zaten engel cıkartıyorlar normal vatandas olsun yaslı olsun uygulama aynı deıdım ıhtar cektıler bılgılerınıze.

arkadaşlar burası Türkiye burada herşeyi normal karşılamak lazım adaletinden tutun bürokrasisine kadar eğer bir ülkede cezaevinden çıkan millet vekili olabiliyorsa o ülkede herşey olur kahrolası bürokrasi de bize engel olur ama biz ne olursa olsun pes etmeyip sonuna kadar savaşmalıyız ilahi adalete güvenerek

valla bi kaç hastane yi şikayet ettim kuzu kuzu aradılar beni bulun falan dediler dedım sadece benım sorunum hallolacaksa o sorun hallolmamıs demektır deedım kapattım :) diğerlerinin canı yokmu dedim ama bey efendi falan özr dilerim kapatmak zorundayım dedim tak kapattım :)

Üst Alt