Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak Ağır ve Tehlikeli İşlerde Çalışır ibareli rapor alabilir miyim?

saysaffet

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar

akromegali hastalığı ve görme alanından dolayı yüzde 48 raporum var. raporum sürekli. ama fiziken ben çalışabilir durumdayım.

bir firmanın engelli işe alım sürecine dahilim hemen hemen işe alımım onaylandı ama benden Istanbul meslek hastalıkları hastanesinden ''ağır ve tehlikeli işlerde çalışır tek hekimden raporu istiyolar.
Benim raporumdada görme keskinliği ve efor gerektiren işlerde çalışmaz ibaresi var ama işyerindeki çalışacağım iş çok hafif

1-bu raporu alabilir miyim
2-heyet raporu ile bu rapor arasında bir çelişki olur mu

yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı???

Arkadaşlar

sanırsam pek skıntıolmaz..ama yinede ii araştır.mecbur kalırsan yap derim.

normal bnm raporum var..heyet raporu var..
bizden yangın işlerinde çalışabileceğimiz ''AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞIR ibareli rapor istediler..bende gittim aile hekimnden aldım.tabi kışın bu son buldu rapor..bana şuan için bir zararı olmadı..
sen de böle bişey yapabilirsn..
çünkü tek hekimden istiyor.
bunu belki aile hekimnden bile alabilirsin..rica ederek..yada başka hekimden tanıdık vasıtasıyla..

yok benden özellikle İSTANBUL MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİNDEN ''AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞIR al dediler

nasıl alınacak

Üst Alt