Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak çalışırken normal pozisyonda çalışabilir miyiz?

mustafa_86

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
daha önce bu konu açılmıştı fakat sağlıklıbilgiler alamamıştık şimdi bilgisi oanlardan yardım istiyorum.önceden engelli olarak çalışmış ve sigortası yatırılmış biri şimdi başka bi şirket bünyesinde normal olarak işe başlayabilirmi.işe başlarken bunu belirtmesi gerekirmi yoksa onlar sigortyı başlatırken herhangi bir sorunla karşılaşılırmı? teşekkürler

İşe başlarken zaten sizden Sağlık Raporu, eski iş yerinizden ssk bildirgesi isteyecek..
Sağlık Raporunuz eğer % 40 üzeriyse nasıl engelli statüsünden değil de normal statüden işe başlamayı düşünüyorsunuz?

Diyelim ki Sağlık Raporu istemediler. Demek ki önemli değil.
Eğer sorun çıkarırlarsa "Sağlık raporu istemediniz herhangi bir engelin var mı diye de sormadınız ben de geldim işe başladım" dersiniz.

daha önce bu konu açılmıştı fakat sağlıklıbilgiler alamamıştık şimdi bilgisi oanlardan yardım istiyorum.önceden engelli olarak çalışmış ve sigortası yatırılmış biri şimdi başka bi şirket bünyesinde normal olarak işe başlayabilirmi.işe başlarken bunu belirtmesi gerekirmi yoksa onlar sigortyı başlatırken herhangi bir sorunla karşılaşılırmı? teşekkürler

sorunuz çok net anlaşılmadı: açarmısınız

Üst Alt