Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli olarak ekim 2008 sonrasi atananlarin 5434 tabi olmasi icin calisma yapilmali!
Yoksa emekli oldugumuzda emekli maaşı bulamayacagiz 5510.göre emekli edilecek olursak. Şu anda kimse farkında olmasa da bu konu duzeltilmezse yaslandigimizda çok sıkıntı çekeriz.
Kim söylüyor 5510 sayılı kanuna tabi olan memurların emekli maaşı bulamayacağını... Yok böyle bir şey yahu... Varsa bununla ilgili somut bilgisi olan paylaşabilir...
5510 yasaya tabi olunca hem emekli olurken yeniden rapor istemiyormuş hemde emekli maaşı az oluyormuş. Ben bu yıl hizmetli oldum. 99 dan beri gül sigortamm5000 gün üzeri ssk var ama 5510 yasaya girdik ne yazıkki....
Rapor alırız da aylık bağlama oranının düşmesi çok kötü; daha önce bu konuyu açmıştım; son cevap yazan kişi memurlar çalıştıkça maaşları artar demişti... 29 madeden hiçbirşey anlamadım!
5510 u bir incele sağlık yardımları günden güne kisilmakta sağlık sorunu olan insanları şuan baglananin yarısına emekli etmek öldürmekten beter etmektir 5510 u engelliye çıkartan burokratta insanlık yoktur.