Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak İkinci el engelli araç almak istiyorum. Prosedür nasıl oluyor?

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Merhaba ikinci el engelli araç alırken kriterler nedir?.Bu aracı satarken yada alırken hang koşullar gerekiyor.
Bir de bu internet sayflaarında satılan ıkıncı el araclardakı fıyatlar nedır boyle sıfır arac gıbı fıyat verıyorlar bu normal mı?

2. el engelli aracı ne demek onu anlamadım.

Ugir azcık paran varsa engelli 2. el aracı ne yapacaksın ötv indirimli sıfır al derim ama dersen ki benim en fazla 20 -25 binim var sıfır alamam o zaman normal yollardan arayı üzerine alıp engelli arabasına çevirtmen lazım tertipat gerekli ise engele göre değişir ehliyette de yazar ehliyetin varsa otomatik vitesli elden gazlı vs. gibi ona da 1500 T.L gibi paran gidebilir basit birişlem de ranta dönüşmüş durumda ciddi paralar kazanıyorlar engelli üzerinden plan proje çizdirmen lazım normal arabaya sonra fenni muayene girip emniyette tescil ettriyosun bu forumda adım adım yazan paylaşımlar var bunun gibi: https://www.engelliler.biz/forum/oz...ve-satis-islemleri-icin-gerekli-islemler.html şartların uyuyorsa halledersin karın ne mtv muaf olursun engelli aracına çevirince... yani diyeceğim normal araba 2. el başkası alsa sağlam 20 ye alıyorsa sana 22'ye gelir uğraşması cabası..

Üst Alt