Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak kaymakam olabilme ihtimalim var mı?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben serebeller ataksi hastasıyım fazla ilerle olmadığı için vertigo gibi etkileri var sadece, iktisat lisans, siyaset bilimi ve kamu yönetimi yüksek lisans mezunuyum kaymakam olma şansım nedir

Hangi açıdan tereddüt ettiniz ki?

sağlık yönünden yurdun her yerinde görev yapabilmek ve durmadan açılışlara falan katılıyorlar

Ama asli görevi o değil ki, asli görevi bir ilçedeki en büyük idari amir olmak, bu çok özel ve ayrıcalıklı bir görev, yani açılışlara katılmaktan büyük oranda ayriliyo...siz mülakata girebilecek seviyeye gelin, illa ki o ortamda kendinizi ifade ettiğinizde sizi bilgilendirirler. Önemli olan o vakara sahip olabilmek, üzerine bir de sınav başarısını eklerseniz ve bunu mülakatta gosterirseniz gerisi tevekkuldur...Su anda ne işle uğraşıyorsunuz acaba? Yani yine a grubu kadrolardan birinde mısınız?

vali bile olursun kaymakamı kim ne yapsın:) neden sıkıntı yaptın olursun daha gençsin

burak_1986

Gayet güzel olur, ben de hazırlanıyorum uzmanlık sınavlarına, halihazırda 2,5 ayda çalışarak aldığım gelir uzmanlığı puanı da var ama henüz alım olmadı bu sene, o yüzden beklemedeyim, nasip...

Üst Alt