Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak kendi isimi kurmak konusunda bir avantajım olabilir mi?

evran46

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar;
Lütfen görenler bi zahmet cevap versin bilgi yardimina ihtiyacim var. Benim %52 raporum var ve bu zamana kadar normal calisma hayatim vardi sonradan engelli oldum kismet diyelim Haktan gelene sual olmaz. Bu raporumla devletten (iskur-sosyal mudurlukler-belediye v.s) kendi isimi nasil ne şekilde kurabilirim neler yapmaliyim bi zahmet fikirlerinizi bilgilerinizi eksik etmeyin. Allah herkesten razı olsun..!

devlet sana 50 bın tl yardım edıyo iş kurmak ıcın başvur hemen ama ne iş yapacağına bağlı onu sole...netten arastır

Ben esnafım, kendi işimi kurarken bir rahatsızlığım yoktu, iş stresinden engelli oldum. engelli olduktan sonra da devletten herhangi bir işimle ilgili yardım görmedim. vergi indirimi görmedim. kredi çekmek için halkbankasına başvurduğunda engelli olduğun için risk puanın daha fazlaymış.

bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa, ben de merak ediyorum. var mıdır bir avantajı?

İskurun sitesinde var konuyla ilgili detaylar engelli isini kurmak istediginde faizsiz geri odemesiz krediler veriyor. Ayrica belediyelerin kiraladigi isyerlerindede oncelik sizin oluyor büfe vs.

Üst Alt