Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak normal bir işe girsem sorun olur mu?

ghostxx01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben engelli olarak gözüküyorum engelim ruhsal ve duygusaldan %40 elim ayağım tutuyor çok şükür.Bir sıkıntımda yok ama bir otele çalışmaya gitmek istiyorum ve turizm meslek lisesi mezunuyum.Şimdi ben böyle normal olarak çalışmaya gitsem anlaşılırmı acaba bende sıkıntı yok ama tc den filan anlaşılır diye şey yapıyorum sgk danda anlaşılabilir belki bir danışayım dedim sizlere teşekkürler.

Aynı randımanı verebileceksen anlaşılmaz. Yarın öbür gün engelinden ötürü işe devamsızlık yaparsan bu işveren için fesih nedeni olur. Engelini saklamana gerek yok. O engelsiz pozisyona başvur; Sonra İK ya raporunu sun. Onlarında işine gelir.

ghostxx01

Ruhsal engelli olduğun için işyeri sıkıntı yapabilir ama sen yinede işyerine doğru beyanda bulunmak zorundasın sonradan bir sıkıntı olduğunda sana problem yaratabilir

ghostxx01

bence işe girdikten sonra bildir. işe alımda bunu olumsuz görürler. işe gir sonra ik ya beni engelli kadrosuna alın de işlerine gelir. sonuçta engelli çalıştırmak zorundalar ve devlet desteği alacaklar.

Üst Alt