Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak okulda yaşadığım zorlukları nasıl aşabilirim?

aburakc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tibia kırığı sonrası ameliyat ve iyileşme süreci..?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.16 yaşındayım. 18 haziran 2014 günü yüksekten düşme sonucu sağ ayağımda tibia kırığı oluştu. 2 adet çivi şeklinde platin atıldı ve dışarda olmak üzere 6 tane de demirler vardı. Dikiş atılmıştı 24 tane.

19 haziranda ilk ameliyatı oldum. 61 gün alçı ve demirler kaldı.
18 ağustos 2014 te ikinci ameliyatı olup demirler çıktı içindekiler kaldı. Kaslarım çok kısalmıştı hareket ve esneklik yoktu.
Fizik tedaviye başladık 21 ağustosta ve bugün son günü. Bundan sonrası ücretli ama gidemeyeceğim.

Sorunum şu; Psikolojimde çok bozuldu aylardır.. Okula gidiyorum sınıf 4.kat seçmeli dersler zemin katta. Öğle arası kantine inemiyorum. Ne zamana kadar böyle olacak :'(

Yaşadığın sağlık sorunun ailen okulda müdür ve öğretmenler ile konuşulursa sana okul içinde yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Derslere gitmek için yaşadığın zorlukları anlatırsan sana yardım ederler.
Ailen müdürle konuşsun müdürde bu durumu dersine giren öğretmenlere aktarır.
Fizik tedavi için raporun varsa bir çok yerde ücretsiz olarak gidebilirsin devletin sana tanıdığı haklar bu.
Eğer raporun yok ise en kısa zamanda bir devlet hastanesinden sağlık raporu çıkarabilirsin.

Çok geçmiş olsun bu arada.
Allah dermansız dert vermesin.. :)

Üst Alt