Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak yeni iş bulmakta zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?

dejavu81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar eylul ayinda küçülmeden dolayi isten çıkarıldım.1.5 aydir birkac yere basvurdum.nedense ise almiyorlar!
saglik raporum yuzde 40 diyabet ve piskiyatriden.nöropatik sirt agrilari depresif ozellikli uyum bozuklugu kismen düzelen.dikkat eksikligi yazıyor raporumda.
bu yuzden mi işe giremiyorum bu beni daha cok strese ve üzüntüye sokuyor ister istemez.işten cikarildim iyiki rapor almisim bu benim icin bir arti diyemiyorum.
psikoljik durumum calisamayacak kadar kötü degil! en son basvurdugum yerin doktoruna calisirim desemde adam orda olmaz, burda olmaz,gece olmaz,agir is olmaz,vardiya ve fazla mesailide çalışamazsın dedi.bende beni böyle kimse calistirmaz dedim.

ne yapacagim bilmiyorum.raporumu iptal etmeye mi calissam? iptal olsa bu durumda heryerde her ortamda calisamayacagimi da biliyorum.bir cikar yol yok mu kardeşler?

herhangi bir hastanede kaydın varsa ruhsal engelli raporunu iptal ettirmek bi işe yaramıyor. sistemde kayıtlıyız işe girerken ilgili doktor görecek dedi doktorum. şimdi aç değilim açıkta değilim ama ilerde ne olacak ben de endişeliyim

tkahveci86 İşkura kayıt olun durumunuzu bilmiyorum ama ekpps yi araştırın devlet memuru olabilmek için

Arkadaşım çok geçmiş olsun . İşten çıkartılmana üzüldüm. Özel sektör ekonomik kriz yüzünden işten çıkartıp küçülmeye gidiyor ve birçoğu krize dayanamayıp iflas bayrağını çekmiş durumda. İŞKUR aracılığı ile başvurup iş bulman daha kolay ama asgari ücret alırsın yada ekps çalışıp memur ol .

Hastaneyede kayit var raporum var çünkü kontrollerede gidiyoruz.iskura kaydım var.ekpss bakiyorum ama kesin bi tarih yok bilen var mi?

LG-D693TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonunda Is buldum. bugun basladim.biraz zor ve yorucu insAllah iyi olur.

dejavu81 EKPSS 2018 yılının Mart ayında yapılacak kardeşim.. ona göre hazırlan çalış ve memur olmaya bak.. EKPSS aynı KPSS gibi her 2 yılda bir yapılıyor.. Allah yardımcın olsun..

Allah razi olsun.tmm insAllah memur oluruz.biz normal kpss yede girebiliyormusuz oylemi?

Arkadasim hic vakit kaybetme, bu gunden canla basla ekpps ye calismaya basla, kucuk kucuk kpss ile ilgili cep kitapciklar var onlardan al cebinde tasi, otobuste, durakta, parkta kitabini oku, dersine calis...ozel sektorde ömür gecmez, ömür boyu rahat edeceksen, 1 yil rahatsiz oluver...iyi bir programla ve calismayla guzel bir puan alip yerlesirsin İnşaAllah..

dejavu81
Hayirli olsun, siz Ekpps den vazgecmeyin, ben ozelde cok yogun calisirken bile durakta dahi ders calisirdim..tarih cografya okurdum roman okur gibi sinava bi kac ay kala deneme cozdum bol bol, matematik bi kac soru cozdum emin olmadigimi yapmadim ama tarih cografyam ve turkce iyiydi benim..

Üst Alt