Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak yurt dışında çalışma koşullarım nasıl olur? Hemofili A hastasıyım

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Konuyu açtım çünkü yurtdışına gitmek istiyorum. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Öncelikle Hemofili A hastasıyım %80 engelli vücudumda herhangi bir sorun yok.
İşyerinde bir arkadaşım "seni yurtdışına gönderebilirim" dedi. Açıkçası orada kalacak yer için bir sorun yok fakat çalışma konusunda ve ilaçlarımda bir sıkıntı olabilir diye düşündüm. Şuan çalıştığım yerde bile 2-3 gün hastalığımdan dolayı gitmediğim oluyor fakat engelli çalışan olduğum için herhangi bir yaptırım olmuyor. Yurtdışında böyle birşey olmayacağını düşünüyorum.
6 ay kadar kalabileceğimi söyledi. Bende oraya gidince hem ingilizcemi öğrenmek hemde burada birşeyler yapmak için para biriktirmek istiyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim? nasıl sıkıntılarım olur? bilmiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

bushid0

Hangi koşullarda mesai yapacağınız ve sağlık ihtiyaçlarınızı karşılayacak hastaneye olan mesafe belirleyici. Bu bilgileri edindikten sonra kişisel kararınızı vermelisiniz. <Ama bence gayet mantıklı bir tercih olur.

Üst Alt