Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olduğu için çalıştığı yerde yükselemeyen var mı?

ergal81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,24 yaşında üniversite mezunuyum.Yakın zamanda bir bankaya giricem(mülakat aşamasında kesin değil) ve nörolojik mesane hastalığım var fakat daha rapor almadım.Hastalığımın rapor alınacak düzeyde olduğunu yeni öğrendim.Ben bu raporu almak benim iş hayatımdaki yükselmemi engeller mi ?Sizi hiç geriye attı mı ? Ekpss'den 90 üstü alabileceğime inanıyorum fakat raporu almadığım için iki sene sınavı bekleyeceğim.Atama var mı?Uluslararası ilişkiler mezunuyum.Kısacası rapor almadan mı iş arayayım ya da raporu alıp engelli kontenjanından mı işe gireyim?İş ilanlarına baktığımda sürekli engelli temizlikçi vs arıyorlar kimsenin işine lafım şuan bir dükkanım var özel sektöre girip para biriktirmek istiyorum esnaflıktan artık anca kendinizi geçindiriyorsunuz dükkana ailem bakacak..

ergal81

Ekpss sınavına girip bir devlet kurumuna atanırsanız görevde yükselme sınavları sonucu başarılı olarak yükselmeniz mümkün, engelli olmanız görevinizde yükselmenize engel değil.

Üst Alt