Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olduğumu söylemeden işe girip çalışabilir miyim.?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
merhaba % 70 engelliyim. engelli oldugumu söylemeden bir işte çalışabilirmiyim. normal çalışan gibi çalışabilirmiyim. eger çalışabilirsem bunun bir cezası falan varmı

%70 engeliniz olup nasılda sağlıklı birine bahşedilen bir işi yapmayı planlıyorsunuz?

Zaten işyerlerinde işe başlamadan önce sağlık kurulu raporu istenmektedir. Fakat siz engelli olarak başlamadıysanız engelinizi ibraz etmek zorunda değilsiniz.

Tibet Kardeşim ne tür bir engele sahipsiniz merak ettim %70 olup da söylemeyince bilinmeyen engel ne olabilir ki? Psikolojik desem o kadar yüksek oran verebiliyorlar mı bilmiyorum.

bipolar afektif bozukluk benım engelim. engelimi söylemeden çalışsam yine erken emekli olabilirmiyim peki

neden söylemek istemiyorsunuz anlamadım ??

çünkü rhsal bozuklukları olan kişileri kesinlikle işe almıyorlar. daha çok ortopedik ve diyabet engellileririni işe alıyorlar. işveren rapordaki tanıyı okudugu zaman kesinlikle iş vermiyoo. bu yüzden söylemek istemiyorum.anladınızmı

o konuda haklısın bulursan gir çalış emeklilik işini sonra düşünürsün

Üst Alt