Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olduğunuz için küçümsendiniz mi?

Konular
20
Reaksiyonlar
16
Merhaba arkadaşlar engelli olduğunuz için hiç küçümseyerek baktilarmi ...
bu konuda düşünceleriniz merak ettim...

İllaki olmuştur ama ben tınlamadığım için görmüyorum. :D

Asıl ben onlara acıyorum çünkü bizim yerimizde olsalar intihar ederler :)

Küçümseyen değil de acıyan hep olur, bı cevrenize bakın, dikkatlice izleyin mutlaka görürsünüz...acimakla merhamet arasında bir fark vardır, acıyan kişi acidigini çaresiz sanır, çaresizce ona bakmaktadır caresizligini izler kendince...bir de merhametle bakan vardır, merhametle bakan bir yandan bakar bı yandan da içinden iyisi olması için dua eder, dileklerde bulunur, merhametle baktığı kişi için daha iyi şartların olduğu hayaller kurmaktadır mesela...

Acımanin ne olduğunu bilmeyen kişiler farkında olmadan kendilerine kötülük ederler aslında, o kişiye acirken Allah'ın varlığını unuturlar, o yüzdendir ki çaresiz sanarlar acidiklari kişiyi...asıl onlar acınacak kişilerdir demeyeceğim, kimseye acinmamalidir, sadece daha iyisi dilenmelidir hep...

Kimse kimseyi kücümsüyemez nokta.Ancak merhamet ile acimak arasi davranislari,bakislari vardir.Biz engelliler,bütün uzuvlarimizi tek tek hissediyoruz,ve calisan her uzuv icin sükrediyoruz.Ama saglam olanlar,bunlarin farkinda bile degiller,eger kücümsenecek birileri varsa bence onlardir,Cünkü kendilerin farkinda bile degiller.Biz Farkindayiz,Farkliyiz....

Benim olmadı öle bi durum tek kulak olduğu için

Kendilerini acosınlar acıyanlar:)

Çok mükemmellerde sanki

Hayatta huzurlu ve mutlu yaşamanın bir anahtari da insanlar benim hakkımda ne düşünür ne der vesaire gibi düşünüp onların sözlerine göre hareket etmektir. Herkes iyiyi de kotüyü de ayırt ediyor. Ve bir kimse bir hareket bir iş yaparken bir karar alırken bu yaptığı iş yada karar sonucunda ne kendi ne de karşıdaki kişi zarar görmüyor ve en önemlisi VİCDANI rahat ise

Boşver Engelli olduğunuz için küçümsendiğinizi :) :) :) ;) ;)

Çok şükür olmadı. Bakkal işinde çalışıyorum. Müşteri kibrit istedi yanlışlıkla irmik götürdüm. Hiç utandırmadı bozuntuya vermedi aldı. İşyerinde arkadaşlarım duymadığımda yazdılar. Çok şükür hep anlayışlı insanlar denk geldi.

nıye kucumsenmek oluyokı.alay ederler veya yuzlerler kendını bılmez takımı.cokta tınn:eek:

gecen ulusa gıdıyımde bıraz dolasıp bısıler alıyım dıye cıktıydım. bısı almam gerektı. ee ulus burası dıye pazarlık ettım sıkıca.

ındırdım fıatı dıl doke doke :) adam en son parayı alınca hem duymuyo hemde adamı sulu dereye goturup susuz bırakcak dıye soylendı . bıde bana bız senı duyuyoruzda sende bıraz dıkkat ette bızı duy dıyo:p alla ısıne yaramıyosa satmasaydın aslanııım dıye arkamı dondum yurudum. sallayın gıtsın kımse kımseyı kucumsıyemez.

Küçümsendim...

Küçümseniyorum...

Küçümsenicem...

Üst Alt