Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli oldugunuz için strese girdiginizde stresi yönetmek için ne yapıyorsunuz?
@CORTU,Merhaba stres günümüzde en yaygın bir durum bazen boşluğa düşebiliyor insan ve anlamsızca deli gibi dolaşıp dururuz insan psikoloji ile baş edemediğinde
Biz sagirlar en cok duyamadigimiz duymamizin cok gerekli oldugu zamanlarda stres yasiyoruz
Ben kendimi bildigimden beri cok ileri isitme kaybim var
Okula baslamadan once annemin asiri korumaciligiyla bunalip oyle strese girme gibi o,ayim o,mamistir belki duymak icin
Ilkokula basladigim zamanlar cok strescolmus korkumdan sindikce sinmisimdir
Sonra cok topallayan fatmacigimla siki fiki arkadas olunca rahatladiduyamadigim zaman onun arkasina saklanir benim icinde onun duymasini aliskanlik haline getirip rahatlamisimdir
Sonrasi zaten pisiyorsun buyuyunce Iyi seyleri dinler elalem gibisine elverdigi ce katilirdihosuma gitmecek yerlerde hakkimi iyi mudaff
Aa eder zorda kalinca duymayabugrasmaktansa kafami diker duymayiveririm
Zaten ben duymuyorumki neden stres yapacakmisim
O insanlar benim yerime duyuversin dimiya
@ugur10 ben konuyu tam yazamadıgımı farkettim tam düzeltmek için ugraşıyorken sizin cevap yazdıgınızı gördüm. Her insan stres yaşar ama engelli olmak iş bulamamak egitim tamamlayamamak insanlar durumlar insanı ister istemez strese sokuyor insanı . Dolaşmak iyi gelen bir aktivite
@CORTU, ben malulen emeklilik için başvuru yaptım ve sonuç hastaneye gidicem engelliyim çalışamıyorum hatta konu bile açtım bakalım ne tür bir yol görücem bilmiyorum
@CORTU,
Yanlız değilsin dostum !!! Malesef biz engelliler için her ne kadar engelsiz vaate bulunsa da insanlık ne yazık ki ülkemizde önümüze her zaman engel çıkarmakta harikalar ve bunu da prosedür adı altında kamuflaj etmekteler. Evet haklısın malesef çoğu vatandaşımız empati yoksunu ve duyarsız! Hal böyle de olunca sosyal hayat ızdırap oluyor