Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olduğunuzda baş edemeyeceğinizi düşündüğünüz oldu mu?

Mazhar K.

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Engelli olunca bunalıma giripte canına kıyıp intihar etmek isteyen veya iyiki engelli olmuşum diyenler varmı.

Son düzenleme:
İyi ki engelli olmuşum diyen biri yoktur sanırım.

olmaz olur mu? insanoğlu özgürlük sever, dilediğini yapmak ister, yapamayıncada deliye döner... kimse engelli olmak istemez ama herkes engellidir. bedensel, duyusal engelli olmasalar bile... zihinsel, çevresel nedenlerlede çoğu engellerle karşılaşır insan... zaten biz insanlar sürekli bir engelleri yıkmayla uğraşıyoruz bunun için yaşıyoruz... asıl engel vazgeçtiğinde olur.

Bir zamnalr bunu takıntı haline getirirdim ama şimdi Engelli olduğum içim muzdarip değilim. Sadece haayttan daha fazlasını istemeyi öğrendim hepsi bu.

Ms hastasıyım ansızın gözlerim kararıyo yürürken düşüyorum gibi zor bir durum içerisindeyim ben düşündüm

bir saniye sonrasının size ne güzellikler getireceğini bilemezsiniz, ölüm bir son değil ki hem Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez, Rabbimiz bizi bizden iyi bilir.

engelli olmak

arkadaslar zaman zaman icinde bulundugunuz durumunuza üzüldügunuzde veya kafaya taktiginizda uzultunuz gecmesi icin kafaya takmamak icin neler yaptiniz?

Durumumda bisey yok diyip yasamaya devam et yada aklini mesgul edecek baska bisey bul

Ben hep yaradana teslimiyet gösterdim.diyorumki senin yarattığında kusur olmaz,sen herşeyin en iyisini bilirsin.beni böyle yarattıysan sırrı sendedir bana düşen tevekkül etmektir.herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.ben kendimi bırakırsam kimse beni tutmaz, biliyorum.işte hep bir mücadele içindeyiz.mücadele insanı ayakta tutuyor. Meşguliyet edinmek lazım sürekli.birşeylerle oyalanmak...boş kaldıkça boşluğa düşer insan.düşünmeye başlar.düşündükçe moral bozmaya.. :)

durumunu milletin değerlendirmesiyle değil kendin olarak bak bence o halde kabulleneceksin diye tahmin ediyorum :D

Merhabalar çok güzel bir konuya sebebiyet vermiştiniz şimdi aklıma geldi acaba Bülent Ersoy da engellimi yada Metin Şentürk kimler niçin hangi amaçla bu soruyu sorma cesareti gösterir bu bir tehditmi yoksa bu bir hakaretmi yoksa paronoyaklıkmı öğreniriz arkadaşların yorumlarıyla?
Evet şeytana giden yol Allah tan geçer yada nasıl bildiysen amigo senyör muço gringo Albert için hastalarda vista . Hiç kimse şartlar ne olursa olsun sen ben o isim yada bu şu o olmaksızın kaderine terk edilemez senin durumun benden daha iyi değil çünkü geçelim bunları anlarsınya.
Sağcılık varken de solculuk vardı ayın var aynı mal, veya Güneş sola sola her engelli halim içindir gafur içindir, meyzu varlığı okumadan önce euzuvarı okumuş olmanız gerekmez mi eğer siz bilecek olduysanız korkudan başka herşeyi istemek bölücülük ve bir engelli olan arkadaşlar daha doğru ne olabilirki geçmiş olsun anlamışındır yoksa bir çok insan ya intara yada idama yollanır Salâh kroniklik sen yatın kalkın dua edin insan haklarına tanımıyordu yoksa bir engelli

Üst Alt