Arkadaşlar gerçek engellilerin yaşadığı adli ve idari sıkıntılara bir şey dediğimiz yok ama adam gerçek engellilerin elindeki hakları alabilmek için başvurmadığı yöntemler yok, bunlardan biriside sahte engelli raporu alanlar evet içinde bulunduğumuz zaman içinde maalesef bu işi yüksek parayla rüşvetle kişiye engelli raporları veren doktorlar ve aracılar var işte bu çeteler yüzünden o kadar çok gerçek engelliler mağdur oluyor ki bir çoğumuz ya bunu bilmiyoruz yada göz yumuyoruz, eskiden sağlık ve eğitim sistemi çok kötü durumdaydı bunun sonucunda engelli sayısı her geçen gün artıyordu ama son 10--15 yılda sağlık ve eğitim reformlarına bağlı olarak gelişen ve ilerleyen sisteme rağmen şu içinde bulunduğumuz zamanda engelli sayısı maalesef 10--15 yıl önceki engelli sayısından kat kat fazla durumda, bu durumda arkadaşlar sorun nereden kaynaklanıyor engelli sayısı neden bu kadar fazla artıyor, bu sorumun cevabı siz değerli arkadaşlarımın yorumuna bırakıyorum, lütfen kimse bizi saf zannetmesin...