Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam hemşire olmama mani sayılır mı?

Murat İnan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar benim kalpten %100 raporum var agir engelli degilim ve ben su an saglik meslek son sinifim raporla lise duzeyinde hemsire olabilir miyim yardimci olursaniz cok sevinirim

Bir meslektaşin ve 10 yıllık meslek gozlemlerime dayanarak diyorum ki hemsir olma. ... mümkünse üniversite sınavıyla diyetisyenlik, psikologluk, öğretmenlik gibi bölümleri tutturmaya çalış. Hemşirelik mesleği sağlam bir beden, sağlam bir irade ozveri ve sabır gerektiren bir meslek. Ayrıca idari amirlerin senin engelini kabullenip pozitif ayrımcılık yapmasını bekleyip, onlarda vicdan aramak zorunda kalmak , hasta ve çaresiz insanları hergün görerek onlarda kendinden birşeyler bulup, onların acılarını yüreğinde hissederek ömrü tüketmek çok zor. Şahsen şu an ki aklım o zaman olsaydı asla secmezdim bu mesleği. .. mimarlık heykeltıraş güzel sanatlar diyetisyenlik öğretmenlik GB. Meslekler seçerdim. Sende iyi düşün , iyi seçim yap derim henüz yolun başındayken genç arkadaşım.

Oncelikle oneriniz icin tesekkur ederim ben de oyle dusunuyorum ama amacim su raporla hemsirelige atanilabiliyorsa hemsir olmak ondan sonra fizyoterapist diyetisyenlik ya da formasyon alip ogretmen olmayi dusunuyorum ama ilk adim hemsirelik

Rica ediyorum. Kalp rahatsızlığıniz olduğunu yazmışsınız , efor gerektirmeyen. , çalışma saatleri düzenli, sakin ve size keyif verici meslek olmalı . Hakkınızda hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.

Raporunda çalıştırılamayacağı alanların mutlak doldurulmasına özen göster.Ataman olduğu vakit sen istemedikçe nöbetlere kalmazsın .Hastane yönetimi taktir ederse daha rahat bir yerde de çalışabilirsin hemşire olarak mesala efor birimi gibi....İlerleyen dönemlerde Fizyoterapiyi sakın düşünmü zor ciddi olarak efor gerektiren bir meslektir.(KALP Hastasının yapacağı bir meslek değil).Geçmiş olsun bu arada....

Üst Alt