Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam konut kredisi çekmeme mani sayılır mı?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Engelli olarak konut kredisi çekebiliz değii mi?

ayrıcalık istemiyorum, kredi versin yeter. site engelliye özel kredi diye çevirmiş

Kredinin engelli olup olmamakla ne alakası var.Sorduğunuz soru son derece garip.Aylık 10 milyar gelirin var ve engellisin.Sana neden kredi vermeyecek?Gerçekten sorarken ne düşündün merak ediyorum.

valla kardeşim ben 5 milyar kredi cekmek istedimde bana sağlım yerindemi diye kagıt imzalattılar anasını satım sen düşün artk adamlar boşa vermek istemiyorlar 960 tl aylım var

Böyle bir problem olmaması gerekli ancak bordroda engellilik indirimi gözüktüğünden ve yukarıdan talimat alındıysa buna dikkat ederler. Ayrıca sigortada yaptırıldığından sigorta maliyetlerininde engelli için yüksek olacağı aşikardır. (Engelli ya riski yüksek olur derler)
Ortada böyle bişey yok ama bankaların milleti kazıklaması için yeni bir satış yöntemi bulmuş oldum....Hayırlı uğurlu olsun :D

Sağ olun arkadaşlar. Sorunu garipliği cevaaplaardan anlaşılıyor. Salim G. cevabın güzel ve komik

benim % 40 raporum var geçen sene konut kredisi çektim hiç bir sorunla karşılaşmadım 2600 lira maaş bodrosu sunduk eşim kefil oldu aldığımız evin değerinin % 75 ini aldık

engelli bir kişi kredi kullanabilir herhangi bir sorun yoktur.

Banka kredisini engelli olalım olmayalım her hangi bir engel yok, yeter ki maaşın veya her hangi bir gelirin olsun, yeter yani ödeyeceğin kredin bir karşılığı var ise banka için sorun değil.

Örnek ben 2013 yılında sıfır araç kredisi kullandım. benden engelim ile ilgili her hangi bir belge istemedir.

Banka kredisi tamamen gelirinle veya teminat göstereceğin teminatla alakalıdır.
Ben konut kredisi çektim.

Üst Alt