Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmam trafik kazası sonrası sigortadan tazminat almama engel olur mu?

Balkess68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben isitme engelliyim ayni zamanda diyaliz hastasiyim %97 agir raporum var azda olsa ufak ufak yuruyorum 2 hafta once trafik kazasi gecirdim duran bir araba ben yolda giderken araba geri geriye bana vurdu ayagimi ezdi ve kalca kemigimi kirdi ameliyat gecirdim ve platin takildi kalcama ve bakim maasi almam ve %97 raporum olmasi sigortadan para almami engeller mi ve alirsam ne kadar alirim ve ne zaman icerisinde sonuclanir.Yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba.gecmis olsun.engelli olmanız mağdurluk tazminatı almanıza engel degil

Engel değil kazadan sonra oluşan mağduriyetiniz için tekrar rapora girmeniz gerekmekte.

Yapmanız gereken şey şu;
Bir üniversite adli tıp bölüm başkanlığından salt kaza sebebiyle (diğer engel sebepleri dikkate alınmadan) vücudunuzda meydana gelen iş gücü kaybı oranını tespit ettirip, salt bu raporla sigorta şirketinden talepte bulunabilir eğer netice alamazsanız dava açabilirsiniz.

Üst Alt