Arkadaşlar kamuda hangi memur 8 saat mesainin tamamını çalışarak geçiriyor, bazı zaman oluyor ki hiç iş yapmadıkları zaman oluyor bazı zaman yarım saat çalıştıkları oluyor, buna rağmen biraz işleri artınca hemen sızlanmaya başlıyorlar ve el ense yapacakları birimlere geçmek istiyorlar, asıl kul hakkına girenler işte bu memurlar, milletin dişinden tırnağından artırıp devlete ödedikleri vergiler ile maaşlarını alıyorlar, yeminle girdiğiniz bu kul hakkını nasıl ödeyeceksiniz bilmiyorum, asıl kul hakkına girenler sizsiniz ve Allah'a bunun hesabını vereceksiniz,
Ben de memurum ama, ben devlete sığındım, başka iş yapamadım, çalışma gücümü kaybettim, hastaydım, dolayısıyla benim mazeretim var, ama bu tam takır sağlıklı olup bir saat 2 saat çalışarak devleti sağılacak inek gören gören bu memurlar hesabını Allah'a verecekler. Peki yasaya uydurdunuz bu cefakar millete yedirdiniz, vicdanınız bile size karşı gelirken Allah'ı nasıl kandırdığınızı sanıyorsunuz, deve kuşu misali kafanızı kuma gömdünüz ama.
Ben de memurum ama, ben devlete sığındım, başka iş yapamadım, çalışma gücümü kaybettim, hastaydım, dolayısıyla benim mazeretim var, ama bu tam takır sağlıklı olup bir saat 2 saat çalışarak devleti sağılacak inek gören gören bu memurlar hesabını Allah'a verecekler. Peki yasaya uydurdunuz bu cefakar millete yedirdiniz, vicdanınız bile size karşı gelirken Allah'ı nasıl kandırdığınızı sanıyorsunuz, deve kuşu misali kafanızı kuma gömdünüz ama.