Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olunca eşim boşanma davası açtı. Velayet süreci..? [Hukuk]

ozcanerkus

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben iki yıl önce bir kaza geçirdim omurilik felçliyim %91 ağır engelliyim engelli kaldığım için bu durumumdan dolayı eşim bu sene aralık ayında çocuğumuda alıp evden kaçtı haftasına şiddetli geçimsizlikten boşanma davası açtı 4 yaşında bir oğlum var velayetinin almak istiyorum boşanma için engelli durumumdan dolayı başka bir sebep olmadığı içinde tanıklık edecek kimseyi bulamadı yalancı şahitlik içinde annesi ve kızkardeşi tanık oldu ben evliliğimiz süresince eşimle bir kez dahi kavga etmedim dövmedim aldatmadım anlıyacağınız iyi bir evliliğimiz vardı ama engelli kaldıktan sonra eşim değişti ve beni istemedi şimdide çocuğun onda kalmasını istemiyorum benim durumumda olup da eşinden boşanıp çocuğunun velayetini alabilen varmı hakime emsal karar göstermek istiyorum lütfen bu konunda bana yardımcı olabilecek varsa cevap yazsın

Merhaba ,
Allah sabır versin çok zor bir durum. Evlenirken iyi günde kötü günde hep yanındayım diye yemin ederler kaza geçirince terk ederler.
Acı hayat bu maalesef Allah korkusu vicdan sahibi bir insan bunu yapmaz. Çocuğu sağlık durumundan dolayı anneye verirler. Nafaka ödersin.

Valla kardeş hayat böyle sen iyi olduğun zaman herkes iyi görünür.düştüğün zaman o zaman gerçek dostu anlarsın.düşenin dostu olmaz boşuna dememişlerdir.valeyeti büyük ihtimal annesi alır sana vermezler hem çocuk küçük sen ancak hafta sonu yada yılda 1 ay görebilirsin.

çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun :( Allah büyük eşinin başına ne zaman nerde ne geleceği belli değil, Allah ona belkide daha büyük bir felaket verecek haberi yok. erkek çocuklarının velayetlerini genelde anneye veriyorlar diye biliyorum ama inşallah herşey gönlünce olur...

Üst Alt