Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olup iki farklı iş yerinde çalışmak mümkün mü?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
Merhaba , Sağlıklı İnsanların İki İş Yerin de Sigortalı Olarak çalışması Mümkün .
Peki aynı Şey Engelli İnsanlar İçin de Mümkün mü?
Şöyle anlatayım aslında da evet mümkün demek istiyorum Sakatlık Çalışmaya engel değil diyorum , ama şöyle de düşüyorum engelli insanlar özel istihdam olarak işe alınıyor biliyorsunuz iki farklı iş yeri engelli kadrosuyla İşe alsa bu sıkıntılı olmaz mı

Lütfen konuyla alakalı bilgi sahibi olan Yardımcı olabilirmi

Teşekkür ederim

Sevgili Bülent Abi , Yani Şimdi Ben diyelim X Firmasın da Engelli Kadrosuyla Sgk Lı Olarak Çalışıyorum Başka Bir X Firmasında da Engelli Kadrosuyla Sgk lı Olarak Çalışabilir miyim Bu Bana İleri Zaman da Emekli Olurken Veya Şuan da Sıkıntı Yaşatır Mı?

peki bülent abi engelli olup emekli calışabilirmi

Evet Moverek , Çalışabilir Engelli Olup Tekrar Farklı İş Yerin de Çalışmak Mümkündür

hayır ben emekli oldum sigortalı calışabilirmiyim

Evet Çalışabilirsin , Malulen Olduysanız Emekli Maaşınız da Kesinti Olacaktır Ancak Erken Emekli Olduysanız Sıkıntı Olmayacaktır ;

Bülent Abi, arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum

malulen emekli olan biri sigortalı olarak çalışamaz.çalışırsa devlet sigortalı çalıştığı tarihten itibaren aldığı aylıkları yasal faiziyle geri ister. fakat 4/b yada 4/c statüsünde çalışabilirler.engelli emekliliğinde emekli olduktan sonra çalışılabilir.ayrıca ilk çalıştığınız işyerindeki sözleşmede 2.ci işyerinde ÇALIŞAMAZ ibaresi varsa ilk işyerinizden muvafakat almadan 2.ci işyerinde çalışamazsınız.

Üst Alt