Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olup kendi işini yapan var mı?

Sahibinden den falan satamaz almazlar. Sattığın mala garanti vermeyeceksin, Fatura kesemeyeceksin insanlara yalan yanlış yönlendirme yapmayın.
Kurumsal firma açacaksın sonra fatura keseceksin, satamazsan elinde patlayacak. Sahibinden ilanları zaten ücretli satamazsan boşa para vereceksin.

öyle az parası olan tek başına bu işe girecek bir engelli bunun altından kalkamaz. Yanında en az 15 kişi çalışacak, Depo,Dükkan, Servis, Paketleme, Müşteri Temsilcisi öbür türlü amatör dükkan açıyım yada alıp 3-5 kâr ile satıyım dersen olmaz o iş tutmaz boşa kürek çekersiniz. Benim dediğim sisteminde personel maaşını ödeyemezsiniz nede mal çekebilirsiniz

Kurumsal firmalar haricinde ürün zaten alınmaz.

@Polmiks,
bilip bilmeden konuşma ..!!!
biz elden satış yapmayacaz satışların yüzde 90 ı internet üzerinden olacak. amazon hepsiburada diğer siteleri senin kadar bizde biliyoruz çok şükür...
öyle boş konuşuyon ki var yaa... sanırsın 50 yıllık esnaf...
zaten aktif olarak sahibinden.facebok youtube gibi sosyal mecralarda satış yapıyorum..
bizim amacımız işi bir tık ileri götürmek belli başlı elektronik eşya parça v.s satışı olacak
anlamayana laf anlatıyoruz işte...

@s!gMa!,
aynen kesinlikle.....
hislerime tercüman oldunuz direk dükkan açacak sermayede yok zaten evden uafak ufak başlayacaz bilgiayar da ise belli başlı parçalar olacak komple bilgisayar satmayacaz..

@ozmuşlu, sahibinden ikinci el ilanlara bakıyorum anakart işlemci vs. çoğunluğu hepsi çöp yüzüne bile bakmam.
İnsanlar neden bunları alıp satıyor manyak mı bunlar diye düşünürken hepsiburada da hazır sistemlere baktım. başlıklarında hep ekran kartı ön planda. Diğer içeriklerine baktığımda ise işlemci ve anakartı çöp, sahibindendeki modeller. Ne oc yapabilirsin ne ilerde işlemci yükseltebilirsin hiç bir şeyi yok temelinde.

Sitelerde bu hazır sistemleri uygun fiyat yazıp cahil millete kakalıyorlar.
İşin tuhafı bunları alan da var.
Adam gitmiş tek başına hiç çalışanı yok küçücük dükkanında bunları toplayıp bir araya getirip nerdeyse 2 kat kazanç sağlıyor.
Tek tek kendim alıp toplasam 20 bin etmeyecek malı eleman 50 ye satıyor :ROFLMAO:

@BayKukla,

saydıklarının hiçbirini ben satmadım satmıyorum ...
heee şuda var 2.el anakat veya bi elektronik eşyaya adam sıfıra yakın para isteyenler var yada laptop mesela başıma geldi burda haklısın.. lafım yok..
olaya sadece bilgisayar parçası olarak bakmamak lazım piyasada sık ihtiyaç duyulan elektronik malzemeler de olacak.
şimdi herkes akıl veriyor eyvallah ama insanlar neden böyle birşeye giriyor diyen yok. piyasada iş yok siyaset herşeye bulaşmış nerde angarya ağır işler var hep engellilere yaptırmaya çalılan kitle var yani başka çaremiz kalmadı hee kaybedecek birşeyimiz de kalmadı en azından denedik olmadı deriz bu kadar basit...

@Polmiks,
hocam haklı olman kullandığın uslubu doğru kılmıyor malesefgaesuar gibi ürünleri vanan itopya veya direk üreticiden alabiliyor

diğer firmalar özel anlaşmalar ve satış garantisi yada stok durumları gereği elbette sadece bu iş için kurulan bir işletmeye göre çok daha tercih edilir

burda bence satıştan ziyade yan hizmetlere odaklanmalı ve istanbul anlkara gibi değilde daha iç anadolu vari yerlerde daha şanslı olacaktır

ancak sadece pc aksesuarı yedek ğparçası ile zor olacağını düşünerek+ tablet + telefon + bilgisauar 0 ve 2. el satış tamir vs gibi yanınada moneygram gibi yurtdısına para transferi eklenebilir

nacizane fikrim apple urunlerinde tamir onarın ve yedek parça satısı cok daha etkili olabilir
genius barlar her yerde yok ve apple macbok aksesuarları cok ğahalı
mesela macbook onarını ram artırımı gibi hizmet dahamı iyi olur acaba diye düşünüyorum

ancak bulunduguz yerleşkeyi en iyi siz tanıyorsunuz ve en doğru karar sizinkidir @ozmuşlu,

@ENGELLEKTUEL,

eyvallah üstad.. inanın yıllardır bu işi yaparım bakın bilgisayarcıda da çalıştım yazılım kodlama işi ile de uğraştım 2.el parça da sattım her dönem böyle olur olmaz konuşan moral bozan insancıklar heryerde karşıma çıktı..
daha iyisini bilen yapan varsa çıksın yapsın abi benim gcüm bu kadarına yetiyor hem kaybedecek neyimiz kaldı ki ? aramızda sağlam torpili olan varsa girsin kamuya taşerona ben uğraştım olmadı daha ne dyeyim....

@undefined,
Apple ürünlerine işlem yaptığınız an 2 yıllık garantiniz iptal oluyor :)
Appla'ye ürünlerinizi kargo ile en yakın yetkili servise gönderebilirsiniz onlar da ürünü ya onarımını yapar yada İstanbul RMA ya gönderirler.i.

@Polmiks,

işi bilmediğin burdan anlaşılıyor... :D :D
garantili malı kim ne diye tamir etsin adam da akıl var mantık var..
bahsettiği şey garantisi biten cihazları tamir et dyor... işte kime laf anlatıyoruz....

@Polmiks, hocamm garanti kapsamında bir macbook neden genius bar dışı biryere gitsin
dikkat ettiysen garanti dıı işlemlerden bahsediliyor

apple yetkili servis nasıl olunur ayrıca araştırılmalı bence :)

@ozmuşlu hocam peki bayilik alabileceğin herhangi bir iş neden düşünmüyorsun

bazen bende dusunuyorum acaba kendi işimi kursam diye

ama bilgisayar vs değilde cafe tarrzı biyer olabilir belki

oyuncu koltugu satmak bile bilgisayarcı olmaktan daha iyi mi acaba diye düşünüyorum

@ENGELLEKTUEL,
baylik aldım zaten..
sipariş bile verdim bugün çıktı yola inşallah..
kafe işinden anlamam ama denemektan zarar gelmez şunu da unutmayın çoğu firma bayilik için vegi levhası ister benden istemedi 2.s husus yakın bir arkadaşım benzer iş yapıyor kendi mak aldığı firmadan bayi paneli den sipariş verdim bir müddeet böyle devam edecez sonra gelir inşallah...

Anakart alıp tamir edip satabilirsiniz ama bu işi yapan kişiler olacaktır pazar araştırması yapmak sizin için avantajlı olacaktır.

Üst Alt