Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli oranını Sağlık Bakanlığı'ndan nasıl öğrenirim?

Founder

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

%50 engelli raporum var bunu sağlık bakanlığından öğrenebilirmiyiz. Sisteme girişini

tşkler,

benım raporuma kayıtlı olan bır sıstem varmı bakabılecegım. yada saglık bakanlıgından ogrenebılecegım. elimde %50 var ancak sistemsel bakabıelcegım bır yer varmı. ornegın e devlette bazı seylerı gorebılıoruz vs gıbı

Raporu aldığınız hastanenin veritabanı,internet sitesi vs bunun için uygunsa ordan görebilirsiniz.
Sizin sağlık bakanlığından bakma şansınız yok.
Bunlar hastanelerin sistemlerinden bakılabilir.

Bakamazsın sadece sorumlular görüyo sistemi

Kayıtlı raporları göremezsin anlucağın

Medula diye bi sistem var sadece sorumlular görür

Doktor demişti

Neyini görceksinki raporun:)

En sonki geçerli

flora19

:)) yanı ılk rapor 30 2. rapor 50 gıbı hepsı sıstemde gozukyormu ?

merhabalar
2 ay önce açık kalp ameliyatı oldum aort + mitral kapak değişimi yapıldı ve kalp pili takıldı ayrıca ortopedik 3 sıkıntım daha var tahminen % kaç rapor alırım?

Fatih Atahan

geçmiş olsun
engelli sağlık heyetine müracaat edip engelli raporu alınız. rahatsızlıklarınızdan %40 ve üzeri oran alacağınız kanaatindeyim.
ama tabii rahatsızlıklarınız için en doğru kararıda hekimler verebilir.

@ozgurmeric74

teşekkür ederim
başvuruyu yaptım şuan heyet gününü bekliyorum bir çok sitede forumda okuduklarım hepsi birbirinde çok farklı o yüzden kafam çok karıştı ve ister istemez daha fazla bir merak oluştu

okuduklarımdan ve duyduklarımdan yola çıkarak en az &60 alabileceğim kanaatine vardım ama tabii durumları benim gibi arkadaşların olduğunu tahmin ediyorum onlar % kaç almışlardır acaba diye meraktan yazdım

açıkçası bende %60 ve üzeri alacağınızı düşünüyorum. ama hekim olmadığımdan size yanlış bilgi vemekten çekindim. raporunuzu aldıktan sonraki aşamaları (emekli maaşınızın hesaplanmasına kadar) siteden veya bana sorarak öğrenebilirsiniz.
Fatih Atahan

çok teşekkür ederim Özgür bey umarım istediğimiz gibi sonuçlanır
bu arada emekli maaşı da mı alıcam? bu sürpriz oldu :)

Üst Alt