Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli otobüs kartım iptal edilmiş! Ne yapmalıyım?

bayram8

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba
engelli ulaşım kartım iptal olmuş yenilemem için ne gerekiyor?

öncelikle neden iptal olmuş onu belirtmen gerekir vizesi dolmuşsa yeniden kimliğinle gidip vize yaptıracaksın

sarasota

neden iptal olmuş bilmiyorum şöför iptal edilmiş dedi
vize derken tam olarak nedir o?

ücretsiz seyahat kartları süreli verilir 1 yıllık veya daha fazla süresi bitmiş olabilir raporunuzla veya engelli kimlik kartı ile süre uzatması vize yaptıracaksınız

Benimkinide iptal etmişler 4 yıl süresi vardı bayram olduğu için belbimde kapalı ama manyetiğinde bozulma ihtimalini düşünüyorum başka kartı iptal olan varmı arkadaşlar

bu süre içinde başbakanlık kartını kullanabilirsinz kartı gösterin yeter...

Bu ne sacmalik engelli kartini goster bin aile bakanligindan vize ne kardes ben kartimi gosterip biniyorum sorun yok kanun var bindirmeyeni valilik makamina sikayet et bimerden yada plakayi al 50 bilet cezasi var

Arıkan senin bu dediğin izmirde uygulanıyor diğer illerde normal manyetik kartlar kullanılıyor

Kanuna aykiri tum turkiyede gecerli kanun var yaz bimerden sikayetci ol bak nasim bindiriyorlar

kimsenin bişey demeye hakkı yok başbakanlık kartı ile yolculuk yapabilirsiniz benimde rapor sürem bitti otobüs kartım iptal oldu başbakanlık kartı ile yolculuk yapıyorum 1 kişide sorun çıkarmadı sorun yapan olursa şikayet edin hakkınızı arayın...

büyükşehirler'de belediyenin kendi manyetik kartı var rapor ile gidip çıkartabiliyorsunuz süresi bitince yeniden vize yaptırmak zorundasınız bulunduğum şehirde kent kart sistemi var engelli kimlik kartı geçmiyor kartımın süresi geçen hafta bitmişti raporum ile gittim kartımı görevli bilgisayara okuttu tekrardan 1 yıl kullanabiliyorum

Arkadaşlar Biriniz şu konuya açıklık getirsin?.Başbakanlığın vermiş olduğu engelli kartıyla, tüm türkiyedeki şehirlerde otobüse binebilir miyiz,buna kanunen bir engel yok diyor,izmirli arkadaşlar, doğru mu??

evet ben izmirdeyim sürekli aylardır başbakanlık kartımı kullanıyorum bir tek itirazla karşılaşmadım engelli raporumu yenileyene kadarda kullanmaya devam edicem rapor sürem 2 yıllıktı süresi aylar önce doldu..

arkadaşlar istanbuldaki iett ücretsiz kartlar aralık 30 2015 tarihine kadar geçerlidir

yazılarınızdan ''Başbakanlık kartı anladığım kadarıyla istanbuldada kanunen geçerli gibi anladım'' kanun maddesini buraya link atarsanız bana büyük iyilik yapmış olursunuz,

iett kartıma zannımca haksız yere ,başkası kullandığı iddasıyla el koydu ama annem dalgınlıkla kullanmıştı,bunun ispatınıda yaptım, çünkü kartı 15 yıldır kullanıyordum ve hiçbir usulsuz kullanımım olmamıştı:burdan belliydi durumum.başbakanlık kartı istanbulda geeçiyorsa iyi olur arkadaşlar??

Arkadasin ist nin yapdigi yasal deyil siz sikayet edin bimerden valilik den o zaman ceza yerlerse gorurler siz sikayet etmezseniz vize mize ugrasirsiniz

izmirden yazan arkadaşlara sesleniyorum izmirdeki uygulamada evet kimlik geçerli ama başka şehirlerde kabul edilmeyebiliyor örneğin adanada

ankarada aynı aspb kimligi geçmiyor ankarakart olması lazım

Belediyelerin uygulaması yasal değil kanun var kimlik le bindireceksin

İzmirli arkadaşlar bahsettiğiniz kanunun linkini falan atında faydalanalım olmaz mı?

Üst Alt