Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli otolarının 5 yıllık süre dolduktan sonra gümrük vergisini ödemeden satışı?

ertanda

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
yurt dısından getırtılen engellı otolarını 5 yıllık sure dolduktan sonra gumruk vergısını odemeden satısı lıe ılgılı ankara nakılhaneden bır duyum aldım bu konu ile ilgili bilgısı olan paylasırsa sevınırım

yurt dışından ıthal edılen arabaları beş yıllık sure dolduktan sonra gümrük vergisi nı ödemeden istediğimiz şahsa satışı hususunda yasal bır duzenleme yapıldıgına dair.

arkadaşlar duyumun doğruluk payı nekadar acaba? böyle bişey varsa hepimizin işine gelir. Bunu kesin olarak nerden öğrenebiliriz? Birde ben arabamı engelli bir arkadaşa satarsam ankarada benim ve alıcak arkadaşın ne gibi işlemler yapmamız gerekir.

peki 5 sene dolduktan sonra aracı satarken ankaraya gidip satmamız gerekiyor yanlış bilmiyorsam dimi? burada ne gibi işlemler yapıcaz alıcı ve benim bir bilgi alabilirsem sevinirim.

aracı 5 yıl sonunda sadece engelli bir kişiye satabilrisin senin engeline uyan birisi araçtaki ozel tertibatı sökmeden kullanabiliyor...sadece satışı gerçekleştiriyorsunuz

arkadaslar ben aracımı gecen hafta düsürdüm ve vergiyi ödedim benimde aldıgım duyuma göre vergiler 2002 yada 2003 yılından sonra alınan araclar icin artırılmıs. hatta ben islemlerimi yaptırırken bir abi geldi 1998 model opel astrasını düsürmek icin 4000 tl vergi cıktıgını söyledi.arac 5 yılı düsürdügü halde

Üst Alt