Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli otomobilleri park, otoban vb. hizmetlerde ücret ödememeli

ahmetturan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=system-ui]Engellilerden Belediye otoparklarından, otoyollardan ve köprülerden ücret alınmasın. İzmir belediyesi engelli aracaından tam ücret alıyor (10) TL istediler benden. [/FONT][FONT=system-ui]Engelliler keyf için otomobile binmiyorlar özellikle ortopedik engelliler yürüyemedikleri için otomobile biniyorlar ( kendi arabalarına) kimseden yardım istemiyoruz engellilere engel çıkarmayın yeter. [/FONT][FONT=system-ui]Bu konuyu Parti başkanlarına tv.lere gazetecilere milletvekillerine parti başkanlarına bildirdim tık yok ilgisiz insanlar.[/FONT]

[FONT=sans-serif][FONT=system-ui]Engellilerden Belediye otoparklarından, otoyollardan ve köprülerden ücret alınmasın. İzmir belediyesi engelli aracaından tam ücret alıyor (10) TL istediler benden. [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=system-ui]Engelliler keyf için otomobile binmiyorlar özellikle ortopedik engelliler yürüyemedikleri için otomobile biniyorlar ( kendi arabalarına) kimseden yardım istemiyoruz engellilere engel çıkarmayın yeter. [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=system-ui]Bu konuyu Parti başkanlarına tv.lere gazetecilere milletvekillerine parti başkanlarına bildirdim tık yok ilgisiz insanlar.[/FONT][/FONT]

sevgili arkadaşım herşeyin kuralı var haklısınız yapılsa keşke ama bakın size bu hizmeti sunmak için her belediye belli kuralları var

aşadaki belgeleri sağladığınız halde size indirim uygulanmadı ise şikayette bulunabilirsiniz

izmir Büyükşehir Belediye Meclisinin almış olduğu en son karar doğrultusunda açık alan yol kenarı otoparklar için; Araç plakasında ya da araç ruhsatında engellilik durumu belirtilmemişse, Yenişehir semtinde bulunan Emniyet Trafik Şube Müdürlüğünden engelli park kartı alarak, araç ruhsat fotokopisi, dilekçe ve engelli park kartıyla birlikte şirketimize başvurulması gerekmektedir.
Katlı, Yeraltı ve Sistem Otoparklarımızda engelli indiriminden faydalanabilmek için ise, ödeme yapılmadan önce otopark görevlimize araç ruhsatındaki ``engelli aracı`` yazan kısmın gösterilmesi gerekmekte olup, eğer ruhsatta ``engelli aracı`` yazmıyor ise, Trafik Müdürlüğünden alınmış olan ``engelli park kart``ının gösterilmesi gerekmektedir.

Her türlü belde tamam yanımda. Belediyeden gelen yazıda park kartı var belge de yazmıyorsa başvuru yapın diyor. Eksik bir belge yok. Park görevlisi biligli değil hem tam ücret istedi. Engelliler zevk için arabaya binmiyorlar.

Üst Alt