Selam arkadaşlar trafik ile ufak bir sıkıntılı durum yaşadım, öncelikle kendimi tanıtayım ben ağır işitme kayıplı %52 raporlu engelliyim Allah'ıma şükür cihazlar sayesinde konuşabiliyor duyabiliyorum, Annemi tedavi amaçlı babamın adına kayıtlı aracımla hastaneye götürdüm ve her zamanki gibi kişisel engelli kartımı cam ön tarafa koyarak engelli park alanına park ettim, bu arada işitme engellilere otopark için kart verilmediğini, sadece %90 üzeri veya ortopedik sınıflı (Kısacası ÖTVsiz araçlara) verildiğini biliyorum ancak elbet bizimde hakkımız vardır diyerek kartımı ön cama koyarak park ettim ancak ertesi gün e-devlete girdiğimde karşımda trafik cezası yazdığı uyarısı geldi, 61/1-0 kodla engelli park cezası yediğimi gördüm, bir yandan şok bir yandan engel durumum plakaya işli olmadığından haklı buldum ceza oldukça yüksek rakam, ceza kesildikten sonra 12 gün sonrası tebliğ edildi, erken ödeyerek biraz düşürdüm, yinede engelli olduğum halde ceza yemek garip geliyor bu durumu yaşayan, yada itiraz ederek bir yaptırım yolu olabilir mi ?
Bu arada ceza kağıdında fotoğraf mevcut denilmiş ama tebliğ kağıdında fotoğraf yok, bende ise kartımın ön planda olduğuna dair araç kamera kaydım mevcut
Bu arada ceza kağıdında fotoğraf mevcut denilmiş ama tebliğ kağıdında fotoğraf yok, bende ise kartımın ön planda olduğuna dair araç kamera kaydım mevcut