Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli personelin tayin hakkını 2. defa kullanma talebi hakkında..?

furkan916

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,

Ben 2014 yılında Hizmetli olarak atanmış ve 2015 yılında asaletimin tasdik olmasına istinaden, 2015 yılında Engelli Personelin Bir Defaya Mahsus tayin hakkından faydalanarak memleketime dönmüştüm.

2018 Yılında girdiğim sınav sonucunda Öğretmen olarak yeniden atandım ve Engelli Personelin Tayin Hakkını tekrar kullanarak memleketime dönmek istiyorum.

Bu hususta Engelli Personelin Tayin Hakkının Bir Defa olabileceğine dair ibarenin Danıştay tarafından durdurulduğunu biliyorum bu sebepten ötürü 2. Defa tayin hakkını kullanan arkadaşlar, yakını veya süreci bilen arkadaşların yardımını istirham ediyorum. Teşekkür ederim.

(Not: Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında Öğretmenim.)

Bende aynı bakanlıkta hizmetli personelim. Şimdiki görev yerime "2019 TEMMUZ" da atanmıştım.

"Şimdi engelli kamu personeli olarak İSTANBUL a tayinimi isteyebilirmiyim"

Son düzenleme:
engelli tayininde sınırlama kalktı biliyorum araştırın memurlar nette araştırın

ben de iki kez dilekce vermeme ragmen kurumum reddetti. bir kez bile bu hakki kullanamadim. yeterli personel sayisi bulunmadigindan seni baska kuruma gonderemeyiz diye dilekcemi reddettiler. hava kuvvetleri'nden genelkurmay'a gecmeye calisiyorum ama muvaffakat verilmiyor.

Yönetmelikte yer alan bir defadan fazla ibaresi 2018 de Danıştay tarafından iptal edildi.Dolayısıyla engelli memurlar sayı sınırlaması olmadan yer değiştirebilirler.

2019 NİSAN DA KAMU YA ATAMAM YAPILMIŞTI.
2019 TEMMUZ DA TOKAT A TAYİNİMİ ÇIKMIŞTI.
Şimdi İSTANBUL a tayinim çıkarmı sizce.
(ENGELLİ-HİZMETLİ)

Üst Alt