Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli plakalı Vito tarzı araç almak istiyorum..?

özgüle

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba,
Ben Özdemir GARİP. Emekli Öğretmenim. İstanbul Büyükada da ikamet etmekteyiz.
Cerebral Palsy rahatsızlığı olup, %100 Engelli Heyet Raporu olan ,Özgü GARİP in babasıyım.
Oğlum Özgü ile uzun yol yapılabilecek bir araç almak istiyorum. Öncelikle düşündüğüm ; Vito dur. olmaz sa buna yakın bir araç veya ,uzun şase CADDY olabilir. Önceliğim, 5 yıllık satış süresini aşmamış ( gümrük,ÖTV v.s. kapsamından düşmemiş) Engelliden Engelliye devir eden böyle bir araç varsa hemen görüşebiliriz.
Daha önceden hiç araç almadım. Bu konuda tecrübesizim. İnternetten bakıyorum. Yurt dışından getirme veya ÖTV siz alım Şartlarını az çok biliyorum. Gümrük kapılarında bekleyen ve zamanla satışa çıkarılan araçlar olduğunu duydum.
Bu konularda farklı önerisi, bilgisi olan, aracını devretmek isteyen arkadaşlardan yardım almak isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Özdemir GARİP
0505 819 42 13

merhaba. vitolar güzel arabalar babam kullanıyor ordan biliyorum. ama engelli aracı olarak vito bulmak çok zor çünkü vitolar yeni kanun gereği ötv limitinin üzerinde olduğu için vito almak mümkün görünmüyor o yüzden elinde vito olan engelli olduğunu sanmıyorum. ayrıca engelli aracı olarak genelde sedan taksi vs tercih edildiği için ötv limit kurtarsa bile vito alan olur mu o da çok düşük bir ihtimal. oğlunuzun üzerine caddy vs alabilirsiniz.

çok teşekkürler.
Elinde vito olup ta satan olsa iyi olur.

Üst Alt