Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli puanımın yüksek olması ekpss ile atanmamda avantaj mı dezavantaj mı?

cemkaleli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
24
Ben ekpss sınavına girip iyi bir sonuç aldım en son raporumu yenilettim ve piskiyatrik engellerimi belirtmedim için raporumda ve %40 altında bir rapor verdiler itiraz ettim tekrar giricem bu piskiyatrik engellerimi belirtmem engelimin yüksek çıkması benim için bir memur olmamda sıkıntı oluşturur mu yoksa %40 da kalmam benim için daha mı iyidir ?

çalışamaz yazarsa atanamazsın kısaca düşük ekpss için avantaj amma velakin indirimler, refakatçi vs... sosyal haklar için dezavantaj

Son düzenleme:
40 ın altına düşmeyin çalışamaz ibaresi olmasın. Kaç olursa olsun. İsterse 99 olsun. Atanırsınız

Teşekkürler çok sağolun peki bu raporun memurluk olarak kıdem veya kariyer ilerlemesinde bana bir engel teşkil eder mi ?

şimdiden kariyer planı yapman olumlu bir şey amma velakin kamuda maalesef kariyer planları pek geçerli olmuyor önce bir atanmaya bak derim ama şunu açıkça diyebilirim ruhsal ile fiziksel iki şef adayı aynı şartlarda aynı puanı alsalar mülakatta kimi yükseltirler dersen muhtemelen fizikseli derim

Son düzenleme:
onu tahmin edebiliyorum :) özel sektördede aynı şekilde ilerliyor iş görüşmeleri :)

EKPSS ile Atanan ve ileride tercih yapacak arkadaşlar için belirteyim @tarboy isimli arkadaş ve 2-3 kişi daha belirtti.

Raporunda bunların yazması gerekiyormuş rapor alacak arkadaşlarda dikkat etsin

a-Kullanım amacının engelli memur istihdamı için olduğunun belirtilmesi
b-çalışabilir-çalışamaz alanlarının doldurulması,çalışabilir kararı verilmesi halinde hangi alanda görev yapacağının veya hangi alanlarda çalıştırılamayacağının belirtilmesi
c-raporun sürekli veya süreli olduğunun belirtilerek süreli raporlarda rapor geçerlilik süresinin yer alması gerekmektedir.

Bazı kurumlar engelli sağlık raporlarında bu bilgilerin yer almasını istiyor yeni rapor alacak arkadaşlar bunları belirtmesi için uyarayım istedim.

(Eğer bunlar yazmıyor diye bence şimdiden rapor almaya kalkmayın raporunuz düşebilir sorumlusu ben olmayım :) isterlerse yeniden rapor alın)

Üst Alt