Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli rapor sürecini işletip heyete çıkmazsam ne olur?

Elif_07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba . Ben engelli raporu için bireysel olarak başvuru yaptım. Özel sektörde çalışanım. Devlet egitim ve arastirma hastanesine rapor icin muracat ettim.SGK oldugu icin basvuruda ücret ödemedim.Sonradan ucret odermiyim.

Bütün tahliller yapıldı, filim çekildi, doktorlara çıktım %20 oran verilmiş. Heyete girmem için heyeti günü verildi çağrıldim ama girmedim.Rapor %40 altında olduğu için heyette tüm doktorların bana bakıp imza attığı kısıma girmedim.

Heyete girmezsem ben rapor çıktığı için yinede onaylanır mi imza atarlar mi beni görmeden heyette.%20 olduğu için aslında engelli olmuyorum ama e devlette yada başka biryerde bu engelli raporu karşıma çıkar mı. işe girmede ben söylemesem görünür mu yada engel olur mu bana.

Heyete girmediğim için başvuruyu geri çekebiliyor muyum yada iptalini isteyebiliyor muyum. Veya heyete girip doktorlara ben eksik soyledim hastalığım yok aslında küçükken vardı geçti desem Yani (ben size eksik anlatmisim evet hastalik var ama gecti artik ilac kullanmiyorum desem) kan tahlilinde ilac kullanmadigim cikmisti zaten ispatlayabiliyorum bunu.Bu şekilde raporu %0 olarak değiştirirler mi .Boyle yaparsam ben suçlu konuma geçip ceza yermiyim.

Bu konu hakkında bilgisi olan ve bilgi verebilecek arkadaş var mı?

@joono,
doktorları gezip orada doktorların verdiği oranlar var şayet evrakları heyet kalemine teslim etmezseniz sorun olmaz fakat evrakları heyet kalemine teslim edip heyete girmez iseniz ya heyet siz olmadan yazılı oranı verir yada oran vermez heyet kalemi siz telefonla arayıp heyete davet eder

@AHMET FATİH ERYILMAZ,
Herşey bitip oradaki sekretere evrakları teslim edip "BEN HEYETE GİRMEK İSTEMİYORUM" derseniz eğer YENİ RAPOR ÇIKARMAK İÇİN 6 AY IN DOLMASINI BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORSUNUZ ARKADAŞLAR.

EVET YARIM BIRAKIRSANIZ BÖYLE OLUYOR.
MALESEF BÖYLE İŞLİYOR.
(Bende öyle olmuştu 6 ay beklemiştimdi)

Arkadaşımın ehliyet alırken karşısına çıkmıştı hiç ilaç kullanmaması rağmen.

Üst Alt