Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli rapor süresi dolunca gitmezsem sağlık ocağından normal engelsiz ehliyetimi alabilir miyim?

Ferhat3333

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
37
Arkadaslar mrb Engelli rapor Süresi dolunca gitmezsem engelli raporum düser ama saglık ocagına gittigimde kodlu ehliyrtimi normal engelsiz ehliyetime cevirebilirmiyim.hertürlü manuel otomatik sürebiliyorum hastalıgım sag kol pleksus
Engellisiz ehliyetime geri kavusmak istiyorum.ötv icin ehliyetimi degistirmistim aracta aldım ama tek araba zorluyu beni.. Engelliraporum süresi doldugunda düsecegi icin saglık ocagı ehliyrt icin istese rapor verirmi kodsuz

Bir kere engelli olarak ehliyet alırsan o iş artık zor. Aile Hekimi> Eğitim Araştırma > İl Sağlık gideceksin senin ne sürdüğün önemli değil. Engelliysen %99 otomatik veriyorlar.

@Ferhat3333,
Diğer kodlarıda kaldırmazlar üstüne kod da ekleyebilirler. Ticari sürücü olamazi 3-5 yıllık kontrol, 10 km altında sürüş vs

Üst Alt