Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporlarını sadece belirli hastaneler verebilecek

Her ilde sadece 1 hastanede verilecekmis.
Nasıl olacaksa artık
Bekleyip görmek gerekiyor.

Habere bak:((

Bunu yapana kdr özürü aşağı çeksinler :(

Daha önce de Bakanlık 2018 yılında Sakatlık Oran Cetvelinde yeni bir düzenleme yapacağını söylemişti. İçimden bir ses yeni düzenlemeyle bazı hastalıkların oranlarının aşağı çekilebileceğini söylüyor....

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşaallah.

inşallah bizim gibi ortapedk ve buna benzer engelli olupta rapor oranları 40 altına düşen engelli kardeslerimiz içinde bir çözüm bulunur

Ah ah nerde bu kulaklarla kaldık geçemiyoz okdr çaba çöp oldu gelecekte yok

Kalıcı hastalıklara bnce oran belirlememeleri gerek çok saçma

Kbb olur ortapedi olur hiç bi şekilde iyileşmeyene bu 40 kldırsa devlet

drler engellıerın ayagına gedıp rapor verekmiş öylemi gelde inan ayrıca istemezük.birden fazla hastaneler rapor vermeye yetişemezken böyle bişeyin faydalı olacagına olabileceğine inanmak saflıkdan başka bişi deildir

Mağduriyetten başka bir şey getirmez böyle bir sistem.

rapor

Şimdi haberlerde söyledi artik engeli raporu her ilede bir hastane tarafindan verilicekmis iyimi olur kötü mu olur bilemedim

ne zaman yaparlar bunu acaba ya :( bunun hıc faydasının olcacagını sanmıyorum engellıler ıcın yenı bır engel daha cıkarıyorlar lanet olsun :S

sahte ve uygunsuz verilen raporların önüne geçmek için etkili olabilir

Bence engellilere verilen bütün haklar kaldırılsın kökten çözüm olsun devlet için,zaten engellileri insan yerine koyan yok !! Her yerde bir engel;
Araç alımında,toplu taşımada, emeklilikte vs.vs. !!

Bu kadar yoğunluk varken her ilde tek bir hastane rezillikten başka bir şey değil [emoji32]
Mağduriyet geliyorum diye bağırıyor [emoji17]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdogan Er

değil tabi önce emekli maaşlarını düşürdüler şimdi engelli sayısını düşürecekler. kendi belirlediği hastane ve her ilde bir hastane o zaman hükümet doktoruna vatandaşına hastanesine güvenmiyor kendi hastanesinde kendi yandaşlarına muayene ettirip raporları düşürüp engelli statüsünden düşürüp maaş ödemesinden kurtulacak bunlar daha iyi günlerimiz.

Ya doktorlar onların yanına gidecek diyor o nasıl oluyor ancak bunu kalem melek abla açıklar bize

Herkez yeniden mi heyete girecek yoksa şimdiden sonra heyete girecek olanlarmi

Kazanılmış haklar için bir sorun teşkil edeceğine inanmıyorum. Kişi engelliyse engelli kalır ama bundan sonra rapor almada böyle olur iş süreci, yani ben böyle anladım. Sonuçta engel oranı düşen insanlar yeni rapor almadan eski kimlikleriyle emeklilik hariç tüm haklardan faydalanıyor.

Ben yanlış biliyorsam da düzeltin ama lütfen güzel düşünün, güzele sinerji yapalım arkadaşlar, bizler engelliyiz Rabbimiz katında engelimizle sena edelim...

artık bıktık vergi indirimi al tamam dersin hopppp 40 sürekli raporun 30 düştü dosyanı korlar koltuğun altına hadi güle güle sapa sağlamsın :)

Aynen kardeşim :). Sen, ben, Süleyman ve Ercan resmen ucundan yakaladık. Hayırlısıyla ben bir de vergi indirimi + erken emeklilik hakkı elde etsem içim rahat edecek. Darısı diğer engelli arkadaşlarımın başına inşallah.

pirlo21

Erdogan Er
merak etmeyin öylede rahat edemiyorsunuz emekli olursunuz ondan sonra kontrol muayenesi isterler o süre içersinde yine sinir yine stres her şey sıkıntılı yani

Üst Alt