Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alabileceğimin bana söylenmemiş olması..?

Özcan86

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 2006 yılında çapa'da ameliyat oldum ve onkoloji hastasıyım o dönem engelli sayıldığım ile ilgili bir bilgi verilmedi bana, bir arkadaşımdan duyduktan sonra başvurdum ve başvurularımı yaptım 4 gün sonra sanırım % 50 raporumu almaya gideceğim. Benim şimdi sorum şu ki yaklaşık 11 yıldır ben engelli haklarımdan yararlanamıyorum ve bun da hastanenin ve doktorların ihmali var mıdır? arkadaşlarım dava açmam yönünde baskı yaptılar ama böyle bir şey olabilir mi size danışmak istedim.

keşke yazılı şekilde engelli raporu için başvuru yapsaydınız siz istemeden kimse sizi için çabalamaz

ugrasmaya degmez...hayatinizi yasama devam edin..mahkemelik olursan zamanin hastahanelerde gecer..suandan itibaren faydalanin.vergi indirimi almadiysaniz ankaradan maasiniza hic bir faydasi olmaz..engelli durumundakilerinde oyle sanildigi gibi avantajlari abartilacak durumda degil....sizi kimse iyarmak zorunda degil siz arastiracaksiniz soracaksiniz.hastahane size epikriz raporunu vermekle yukumludur sadece....ihmal sizdedir...

sorunda orada zaten böyle bir durumun varlığından ne benim ne de ailemin haberi vardı.

Üst Alt