Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alabilirsem hangi haklardan yararlanabilirim?

afyook1903

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba 18 Ameliyat Geçirdim Haricinde 1 Skolyoz Hastalığı Felçlik Geçirdim 18 Yaş Altıyken Rapor Alamadım Baba Sigortalı Diye Şimdi 18 Yaş Olarak 'Engelli Olarak İşe Girme' Raporu Almak İçin Başvurdum Sonuç Bekliyorum. Sorum Şu;Bu Rapor Onay Gelmesi Halinde Nelerde Geçerlidir ? Diğer Engelli Haklarından Yararlanabiilirmiyim?

%40 Rapor Hakları Hakkında

Vakıf Üzerinden 2022 Maaşı İçin Başvurdum Ve %45 Rapor Verildi Başvuru Kapsamına Alındım Raporumun Arkasında Sosyal Yardım,Engelli Kartı,İstihdam,Eğitim Değerlendirilmedi Yazıyor. Bu Kapsamda Raporu Diğer Haklar İçin Kullanamazmıyım? Engelli Kimlik Kartı,İndirim VB Şeyler İçin Başvuruda Bulunamaz Ve Kullanamazmıyım?

afyook1903
Raporunuzu engelli kimlik kartı, ücretsiz şehiriçi ulaşım, engellilere sağlanan çeşitli indirimler gibi diğer işlemler için de kullanabilirsiniz.

bu değerlendirilmedi yazılarının bir önemi yok o halde %40 oldugu icin ve kurum üzerinden sevk oldugu ıcın önümde engel teşkil etmiyor değilmi ?

afyook1903
Yok yok, bu saydıklarım genel şeyler zaten, kendine özel bir rapor yok.

Slm

Merhaba arkadaşlar engelli oranım belli oldu % 52 hayırlısı olsun bu oranla nelerden yararlanabiliyoruz

Geçmiş olsunn..

su faturası, toplu taşıma, internet (Turk.net), şehrler arası yolculukda %30 indirim ekpss ye girersiniz kazanırsanız engelli memur olursunuz...

var bikaç tane daha yazsın arkadaşlar..

Üst Alt