arkadaşlar öncelikle herkese mutlu pazarlar. aranıza yeni katıldım daha dogrusu baştan bi anlatayım size ..ben 26 yasında ziraat muhendisliği mezunu ve şu anda işsiz yeni mezun sayılırım. 10 gun once askerlıkten bir tanı ile muaf olmuş ( maküler distrofi (stardgard) (tedavisi olmayan kalıtsal bir görme bozukluğu )
ki bunu bile yeni öğrendim sayın doktorlarımızdan ..normal yaşantı içerisindeyken bi anda tedavsi olmayan bı rahatsızlıgım oldugunu öğreniyorum psikoloji de buna baglı olarak haylı kotu durumda ..neyse..benim sorum şu.
engelli raporu alabillir miyim
alırsam bunun muhendıslık hayatım ya da memurıyetım için ve diğer çalışma ve sosyal yaşantım için bir avantaj ya da dezavantajı var mı ..
literatürde engelli olmamın bana etkileri ne olacak?..
sudan çıkmış balık gibiyim engelli kadroları sınavları hakları maaşları emekliliği bi sürü konu..?
herkese teşekkürler
ki bunu bile yeni öğrendim sayın doktorlarımızdan ..normal yaşantı içerisindeyken bi anda tedavsi olmayan bı rahatsızlıgım oldugunu öğreniyorum psikoloji de buna baglı olarak haylı kotu durumda ..neyse..benim sorum şu.
engelli raporu alabillir miyim
alırsam bunun muhendıslık hayatım ya da memurıyetım için ve diğer çalışma ve sosyal yaşantım için bir avantaj ya da dezavantajı var mı ..
literatürde engelli olmamın bana etkileri ne olacak?..
sudan çıkmış balık gibiyim engelli kadroları sınavları hakları maaşları emekliliği bi sürü konu..?
herkese teşekkürler