Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alalı 4 ay oldu. Yeniden heyete girebilir miyim?

Konular
44
Reaksiyonlar
19
Benim yüzde 40 bipolar bozukluk raporum var iki sefer başvurdum her iki seferde 2 yıllık süreli verildi.psikiyatriden ve hastalığım çıktı dahiliyeden tekrar rapora başvurup heyete girmek istiyorum yeni raporumun üzerinden 4 ay geçti sizce heyete tekrar alırlar mı bir süresi var mi.Bide bu sefer atipik psikozdan rapor alacam bilgisi olan var mı tessekurler şimdiden cevaplarsanız memnun olurum.

Psikoterapi
Tekrar başvurmanız için 6 ay geçmesi gerekir. Ama doktor sizi sağlık kuruluna sevk ederse süre beklemeden işleminizi yapa bilirsiniz

Psikoterapi
Tekrar başvurmanız için 6 ay geçmesi gerekir. Ama doktor sizi sağlık kuruluna sevk ederse süre beklemeden işleminizi yapa bilirsiniz

Peki diyelim ki başvurdum 3.seferde sürekli çıkma ihtimali var mı veya kac yıl verir süreli verirse bilginiz var mı tokalac kardeşim.şimdiden teşekkür ederim

Tekrar tekrar heyete girmenin amacı nedir ? Süreli diye gidecekseniz yine süreli verirler raporu. Çok nadir süresiz veriliyor raporlar. %40 ile %60 rapor arası olacaksa tekrar heyete girmek mantıksız.

Yüzde 33 sürekli raporum vardı bel fıtığı ameliyatı ve şeker hastaligindan dolayı. Ardından bel fıtığından bir ameliyat daha oldum. Ameliyat sonrası düşük ayak gelişti. Kolestrol çıktı. Tekrar heyet için başvurdum 3 ay sonra. Bana doktordan sakatlık oranı arttı tekrar heyete girmesi gerekir diye bir evrak almamı söylediler. Ve ardından bu belge ile randevusuz şekilde yine heyete girdim ve engel oranım süresiz yüzde 51 olarak raporumu yenilediler...
Yani yeni bir hastalığınız çıkmış ise ve bu hastalık engel oranını artiriyorsa tekrardan heyete sokuyorlar

Keşke banada süresiz verseler.bende deniyecem Sansımı belki verirler.

Üst Alt