Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alan KPSS ile öğretmen olarak atanamaz mı?

ReMeMbEr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çok sevgili doktor dediki engelli raporu veririm ama kpssden öğretmen olarak atanırsan, geldiğinde sağlam raporu istiyolar 10 kat daha zor olur benden sağlam raporunu alman dedi haşmetmahap.Bilgisi olan yardım edebilirse az zaman kaldı.Lütfen..

Normal kpss için doğru söylemiş (engelli raporundan sonra arazi şartlarında çalışabilir raporu alamadım doktorla kavga ettim) ekpssyle sonradan böyle bir sağlam raporuna ihtiyaç yok

denizin kızı

teşekkürlerde,son cümlede ne demek istediğini tam anlayamadım.Başka şehirdek hastaneden felan alsam sağam raporunu olurmu acaba?

Kardeş ben de KPSS den iyi aldım.peşine düşmeyeceğim
Zaten ekpss bin ataması haziran gibi olur üstelik kadro veriyorlar.normal KPSS sözleşmeli.ben ekpss ye gireceğim.sen de al engelli raporu gir sınava.sözleşmeliyle niye uğraşıyorsun.

Ben bugün ekpss kaydını yaptırdım ancak öğretmenlik için nereye başvuracağım bilmiyorum.kontenjanlardan taban puanlardan haberim yok.bransim inşaat teknolojisi.cevap yazan olursa çok sevinirim.

atolyeada

Taban puanları yayınlanmadı.Öğretmenlik için önce alım ilanını beklemelisiniz.sınavdan sonra alım ilanı olur.

Bende şizofreni tedavisi görüyorum müzik öğretmenliği son senemdeyim. Seneye kpss giricem. Hastalığım öğretmen olmama engel olur mu? Ekpss denesem orda da engel olur mu? Yoksa önemli olan doktor raporun da öğretmen olur ya da olamaz yazması mı ?

Üst Alt