Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli raporu aldım ama eksik bilgi gerekçesiyle yeniden hastaneye sevk ettiler!?
2016 temmuz ayında engelli raporu içi başvurdum ağır uyku apnesi sağ gözde tenbellik hiper tansıyon kulaklarda işitme ortepedik sorunlardan dolayı vergi dairesi kanalıyla hastanede heyete girdim. bana uyku apnesi raporu özel hastane diye kabul etmediler
vergi dairesine yazı gönderdiler vergi dairesi 2ay sonra tekrar beni başka hasteneye gönderdi buradan %60engelli raporu aldım
hastane vergi dairesine engelli raporumu gönderdi maliye bakanlığı sağlık kurulu yazı gönderdi raporda tetkik bulgular detaylı yazılmadığından dolayı tekrar hastaneye sevki gerekmektedır diye
hastane detaylı yazmadıysa benim suçum ne şimdi tekrar benden rapor istiyorlar
6 aydır hastanelere gide gele bıktım benim anlamadığım engelli raporu tekrar düzenlenmez diyor yasada niye tekrar sil baştan yapmam gerekiyor bana yol gösterirseniz sevinirim
ALİ DİNÇEL merak etmeyin yeni rapor değil istenilen tetkikleri gönderecek hastane ankaraya zaten rapor alırken yapılmıştır o testleri üst yazıyla gönderirler bir aksilik yoksa onaylanır
ALİ DİNÇEL tamam genel olarak o yazıyordur siz vergi dairesine gidin belliki gitmemişsiniz genelde saglık kurulu kararsız kaldıgında rapor da çelişki varmı yokmu diye bu sizin yararınıza da olabilirde istenilen testleri yapıp yada daha önceki testleri gönderin degerlendirilip Size cevep vereceklerdir
inşallah dediğiniz gibi olur cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki normalde benim bu%60engelli raporum geçerlimi yoksa vergi dairesinden gelicek sonuç kötü olursa raporum iptalmi olucak engelli olupta engelli sayılmıcammı
öncelikle geçmiş olsun aynı olay benim de başıma geldi bende mal müdürlüğünden aldığım yazıyla hastaneye başvurdum. hastanede ilgili tahil sonuçlarını benden alarak mal müdürlüğüne gönderdi. mal müdürlüğü de ankaraya gönderdi. oran hastanenin verdiği ile aynı geldi ankaradan.
zannetmiyorum ama olur da ankara oranı düşürürse de raporunuz iptal olmaz ama vergi indiriminden faydalanamazsınız sadece.
benim ağır uyku apnesi raporumu özel hastaneden aldım engelli kurulunda doktorları dolaştığımda nöroloji doktoruna özellikle dedim hocam uyku testine tekrar girim diye nöroloji doktoru benim için önemli olan polisonografi raporun var tekrar girmene gerek yok dedi %35oran verdi maliye sağlık kurulu yazısında polisonografi raporu yani uyku testi raporunu istiyor acaba benim özel hastane diye maliye sağlık kurulu kabul edermi bugün nöroloji doktorlarını gezdim hatta benden uyku testi istemeyen doktor bile baştan savdı yarın vergi dairesine tetkikleri raporları vericem son şans kabul ederlermi bilemiyorum bütün hayallerim suya düştü uyku polikliniğine bakan özel hastanedeki doktorum gece çalışamazsın diyor ben 3vardiya çalışıyorum ölüm tehlikem var 7aydır boşa kürek çekmişim engelli olmakta suç il sağlık kurulunada derdimi anlattım ama nafile
maliye bakanlığı sağlik kurulu özel hastahane tetkik ve bulguları kabul ediyormu benim%60engelli raporumda özel hastane tetkikleri var engelli raporu veren hastane kabul etmişti hatta söylemiştim tekrardan tetkikleri yaptırim diye gerek yok tetkikler var dediler sabah vergi dairesine vericiem maliye sağlık kurulun göndermek için bu konuda bilgisi olan varmı
İnşallah dediğiniz gibi kabul ederler 1haftadır gündüz vardiyasındayım biryere gidemedim soramadım kafayı Sıyırıcam psikolojim bozuldu bugünde hastahanede umursamadılar kurulda rapora imza atan doktora bile sordum kabul ettik onlarda kabul eder diye baştan savdılar bakalım yarın vergi dairesinde ne dicekler bugece kafam hep orda nasıl çalışıcam bilemiyorum gündüzde uyuyamadım inşallah işkazası geçirmeyiz
benimde öyle oldu raporda anlaşılmayan bir yer tetkik yada açıklama kısmını doldurup gönderiyorlar tekrar sil baştan olmayacak düzelecek ne varsa orası..rapor aldığın kişilere git onlar biliyor nerden bakarsan gene 6 ay bekleyecen
Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım %60 engelli raporunu hastaneye tetkikleri gösterdim ağır uyku apnesi raporunuda tekrar yapmaya gerek yok dediler maliye sağlık kurulu tekrar hasteneye sevk gerekmektedir diye yazı gönderdi vergi dairesi raporları tetkikleri getir tekrar gönderelim dedi verdim gönderdiler sonucu 2ay sonra gelir dedi raporda uyku apnesini detaylı yazmadıkları için polisonografi raporunu istediler aslında hastanenin hatası detaylı yazsaydı belkide engelli indirimi alıcaktim inşallah bir problem çıkmazsa hayırlısıyla engelli indirimi alırız gibime geliyor