Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu aldım ama eksik oran verildi. Ne yapmalıyım?

Ömer şinas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben engelli raporu almak için heyete girdim uyku apnesinden %30 aldım ahi oranım 30.94 fakat benim birde sırt ve boyun ağrılarımdan dolayı fizik ve ilaç tedavisi görüyorum ve doktor raporunda servikal disk bozuklukları tanısı konulmuş fakat heyetteki fizik doktoru buna puan vermedi dolayısıyla engel puanım %30 da kaldı bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim

İl sağlık müdürlüğüne itiraz edip tekrar başka hastane ve hakem hastaneye gidebilirsin

Ömer şinas mrb geçmiş olsun itiraz süreci uzun ve yorucudur isterseniz 3/6 ay sonra farklı bir hastaneye tekrardan yeni bir başvuru yapabilirsiniz.

kardeşim selam bende sizin gibi ilk defa gittiğim hastane yüzde 37 de bıraktı,astımım olmasına rağmen göğüs hst dr.astımın varsa sigara içmeyeceksin dedi ve puan vermedi raporu aldığımın ertesi günü il saglık müd.müracaat ettim ve bana bir kaç hastane ismi saydılar birini seçip yeniden müracaat ettim ve o hastaneden yüzde 50 net 2e es deger raporumu aldım ve çok sükür 3 yılı geçti emekli olalı .bence hiç bekleme ve il sağlık müd.itiraz et başka hastaneye iste hele birde emeklilik içinse boşa 6-7 ay bekleme derim.

Mustafa bey bu dediğini dikkate alacağım ben 01/02 2018 cuma günü heyete girdim ve orada sadece uyku apnesinden %30 verdiler şimdi ben anakaradan gelecek cevabı mı beklemeliyim yoksa ayın 6 sında çarşamba günü heyet raporunu elden verecekler raporu alıncamı il sağlık müd. İtiraz edeyim ? Teşekkürler

İtiraz etme uzun iş

Bidaha hakkın olmuyo itiraz için 3tane hastane gezcen

Üst Alt