Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırken dilekçede kullanım amacına ne yazılacak?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
E-rapor alırken sadece bizim dilekcede yazagımız konuya göremi rapor verilir.
Ben özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alacagım.
Bu raporu almak için heyete girildiğinde evde bakım maaşı,
agır engellilik durumu veya çalışabilir veya çalısamaz durumlarıdamı incenecek.
Son aylarda rapor alan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Ben sonradan engelli olan 4c li memurum. Vergi indirimi için vergi dairesine başvuru yaptım. Onlarda hastaneye sevk etti
Ben tek tek poliklinikleri dolaşarak nihayet sağlık kuruluna çıktım. Sağlık kurulu önünde engelli raporumun sadece vergi indirimi için değil işime yarayabilecek diğer hususlar içinde değerlendirilmesini sözlü olarak talep ettim onlarda her yeri doldurdu. Mesela çalıştırılamayacak işlerin niteliği kısmına ağır ve dikkat gerektiren işlerde çalıştırılamaz yazdılar. Raporum %40 ve 3 yıl süreli önceki raporlardan farklı ve 60 saat içinde E - Devlete düştü. Raporu psikyatri den aldım. Teşhis Organik Olmayan Psikotik Bozukluk. Raporu 2021 ocak ayında aldım. Raporumu aynı zamanda mobil hat ve İnternet indirimi içinde faydalanıyorum. Mobil hat indirimi için 48 saat içinde indirim tanımlanıyor. İnternet 45 gün sürüyormuş. Müracatım var henüz tanımlanmadı. Su faturası ve emlak vergisi indirimlerindende faydalanıyorum. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Cep telefonu derken hattan bahsediyorsinuz degilmi? Engellilere özel paket varmış sanırım?

Üst Alt