Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırken İstanbul'da kolay ve puanlarda cömert hastaneler hangileri?

isevim

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,

Çeşitli rahatsızlıklarım için uzun süredir ertelediğim vergi indirim hakkımı kullanmaya karar verdim.

Kanser tedavisi için her hastane rapor verir mi ?

İstanbul Pendik bölgesinde oturuyorum. Deneyimlerinizden yararlanarak rapor alırken puanlama ve kolaylık açısında hangi hasteneleri önerebilirisiniz.

Şuan bir kaç kişi İstanbul Eğitim Hastanesi Osmaniye polikliniği için olumlu yorum yaptı. Sizin yorumlarınız nedir?

Osmaniye Semt Polikliniği küçük bir hastane. randevu saatim 08:30 du ama randevi saatine göre değil sıraya göre kayıt yapılıyor. 13 ocakta 08:10 gibi hastaneye girdim sırada yaklaşık 20 kişi vardı. Resmimi çektiler, ne için istediğimi sordular. kimlik fotokopisi istediler. kimlik fotokopisi yoksa hastane dışında fotokopi çektirerek zaman kaybediyorsunuz. herkesin kullandığı kalemleri kullanmak istemiyorsanız yanınızda kalem götürün. ben tek gittim, iki kişi olmakta fayda var biri nörolojide beklerken diğeri göz sırası bekleyebilir mesela. bende uyku apnesi var barkod alırken özellikle hastalığınız ile ilgili bölümü de söyleyin. göğüs hastalıkları ve kardiyoloji barkodu verilmemişti otomatik doktorlara düşüyor sanmıştım tekrar kurula gidip barkod almak zorunda kaldım. bu da zaman kaybı oluyor. bende uyku apnesi var cpap cihazının 3 aylık raporunu istiyorlar, cihazı çok kullanmadığım için raporu alamadım. uyku apnesinden heyet raporum var doktor sadece rapora bakarak olmayacağını söyledi. hastane küçük olduğu olduğu için iki kişi gider ve seri davranırsanız 1 günde bitirirsiniz diye düşünüyorum.

Üst Alt