Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırsam emekli olabilir miyim?

Levent123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba organik olmayan psikoz hastasıyım 2011 de 14 gün 2017 de 21 gün Hastane yatışım var 11 yıldir ilaç kullanıyom şuan 400mg abilifiy kullanıyom engelli raporu almayı düşünüyom %50 rapor alabilirmiyim acaba emeklilik için şartlarım uyuyor nasıl bir yol izlemeliyim

Levent123
Eğer psikiyatri den 11 yıllık İKG (ilaç kullanım geçmişi) varsa %40 ve üstü olacaktır engelli raporunuz daha aşağısı olmaz diyebilirim. Eğer "sürekli mi olur" derseniz bunada doktor(lar) karar verecektir.
Eğer elinizde Epikriz raporunuz varsa onlarıda götürürsünüz yanınızda bulunsun.

Bütün şartları anlattım rapor ne olur

Bende psikoz hastasıyım 2 kere hastane yatışım oldu 14 gün 21 gün 11 yıldır takipten fakat rapirum yok sürekli gekgitler yaşıyorum abilifiy iğne kullanıyorum 18 yıl çalışma hayatım 3844 gün sskm var %50 alırsam direk 5 ay sora emeli olabiliyorum %40 verirlerse askerliği borçlanıp emekli olabiliyorum sizce doktoruma bunu açık açık ablatıp öylemi hareket edeyim bide bunlar bana ne kadar rapor verir yariďimci olursaniz mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Evet 4 a lıyım 3844 günüm var acaba %60 engelli raporu alabilir miyim doktora açıkça söylesem ben emekli olmak istiyorum ne der yardımcı olurmu acaba

ayDÜNYAvazo
Kardeşim bu 11 yıllık ilaç raporunu hastaneden talep etsem vermezlermi benim e nabizimda çıkıyor ama oradada indir yazdırma bir buton falan yok %60 engelli raporu alırsam 3900 günden falan emelki olaviliyorum aslında malulen emekliliğe tam uyuyor ama korkuyorum vermezler diye birde benim doktorumla konuştuğum şeyleri sağlık kurulu görmüyormu hastaneye yatışımı falan bilgin varsa bir yardımcı ol

Levent123

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

Üst Alt