Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırsam iş yerinden tazminat alabilir miyim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 senedir bir firmada özel güvenlik olarak çalışıyorum yakın zamanda yaşadığım bir problemden dolayı bana engelli raporu veriyorlar %40-45 arası bu raporu alırsam beni işten cikartirarmi yada kendim çıkmak istesem raporumu aldıktan sonra tazminat ve ihbar tazminatimi vs alabilir miyim?

hocam zaten seni çıkartırlarsa ihbar kıdem vs ne varsa vermek zorundalar hastalık olsun olmasın...ha gerçi özel güvenlik şirketlerine pek güven olmaz ama kanun gereği bile vermek zorundalar..

deathless engelli raporumu öne sürüp kendim çıksam bir sıkıntı olurmu tazminat ihbar alabilirmiyim

Mrcharming34..hocam şirket de eskiysen şeflere amirlere bir sor bence ya istersen,çünkü dediğim gibi bu işi ben de yaptım ve biliyorum ayrılıp ortada kalırsın falan...güvendiğin insanlarsa durumunu bildir ona göre posizyon al derim ben...kolay gelsin..

ne demek rica ederim hocam..geçmiş olsun kolay gelsin..

Mrcharming34..inşallah hocam dilediğin gibi olur,evet beyin hastalığı ile bu işi idare etmek çok zor..umarım daha iyi bir yere girersin..

Üst Alt