Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu alırsam Özel Sektörde iş bulmakta zorlanır mıyım?

yamtar16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben rahatsızlığım yüzünden üniversitede makine mühendisliğini yarım bıraktım okulu bitiremedim..

Doktorumla görüştüm ekpss için %40 rapor alabileceğimi söyledi fakat raporu alırsam hastalığım ruhsal olduğu için özel sektörde işe almazlar mı..Sonuçta ekpss yi kazanma garantisi yok zaten az kadro açılıyormuş..Raporu alırsam elimde kalır kimse işe kabul etmez diye korkuyorum

Bu özel bir bilgimi yoksa iş yeri sahibi ben söylemediğim halde bu raporu öğrenebilir mi

kardeşim bu özel bir bilgi değil, iş yerin bu bilgiyi öğrenebilir.

Engeliniz pisikolojik bile olsa özelde işe girerken bazı işyerleri isteği vardır ayrıca siz engelli raporu almasanız bile güneş balçıkla sıvanmaz sizde o engel hastalık varmı var işe girseniz bile engelinizden dolayı çalışamadığınızda işten çıkarırlarmı çıkarırlar al raporunu ona göre işe girersin öylemi olur böylemi olur diye düşünmenin anlamı yok engelli memur sınavına gelince sizin branşta sorular biraz daha kolay çalış evde daha fazla çalış memur olarak girmek için puanlarını yükselt benimde pisikoljik raporum var işyerinde işveren ona bakmıyorki bu işi yapabiliryormu yapamıyormu ona bakıyor sen ilacını kullanırsan düzenli ve motiveni yüksek tutarsan çalışırsın boşver gerisini

hilal72

cevap için teşekkür ederim,rahatsızlığım dışarıdan belli olmuyor ben geceleri zor uyuyan biriyim uyuyabilmek için ilaç içiyorum, sabah kalkarsam öğlene kadar ancak ayılabilyorum ama insanlar pek farkında olmuyor..

Bu arada sınavın kolay olduğu söyleniyor, matematik ve Türkçeyi yapacağımı düşünüyorum geri kalan tarih coğrafya ve genel kültür bölümlerinede çalışmak lazım tabi..Kendimi denemek için en son lise kpss sınavına çalışmadan girdim 120 soruda 78 puan aldım

Sen al raporunu ona göre işe gir kanunen Allah göstermesin başına bi iş gelirse bundan iş veren sorumlu. ve iş konusunda da engelli olarak işe yerleştirileceksin işkur a kaydını yaptır iş ilanlareını oradan takip edebilirsin. ve devlet personel daire başkanlığının sitesinden de iş ilanlarını takip edebilirsin.

ekpps yönünden de normal kpss ye göre adaha çok puan alırsın için rahat olsun.

Üst Alt