Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için 6 ay muayene etmem lazım demeleri normal mi?

Murat Abul

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar.
Bugün engelli raporu için Ankara onkoloji ye gittim, psikiyatris muayene etmedi,6 ay burda muayane etmem lazım dedi. benim başka hastane den uzman Dr bakıyor.Bipolar duygulanım bozukluğu var,ilaç kullaniyom.f31.diger bölümlere gidiyorum sorunlar var vücutta.ancak psikiyatri puanına ihtiyacım var.nasil bir yol izlemek gerekir.tesekkurler

kontrolünde olduğun hastaneden rapor alamıyomusun.ilkdefa gittiğin hastane 6 ay gözetim altında tutar

Murat Abul rahatsızlığınız kronik ve uzun süredir tedavi oluyorsanız doktora belirtin kendi doktorunuzun görüşünü yönlendirsin 6 ay neden bekletiyorki normalde bu şekilde oluyor
İlk defa konulmuş yeni teşhis konulmuş olsaydı evet 6 ay kontrol altında tutması gerekti

Diğer bölümler den evrakları toplayip, tutmazsa oranlar başka hastaneye gidecem.kurula vermeden.olur dimi

Rapor için gittim,bana muayene olman gerekiyor dedi psikiyatri.bipolar bozukluğu vard

...
Muayene olmaya karar verdim.doktor envanter testi yaptı,sonrada Rahşan testi için randevu verdi.
Bekliyorum.%10 dahiliye %7.5 varis için verildi.
Bide sana yanlış teşhis konulmuş diyor.

özel hastaneye gitmiş psikiyatriye devlet oradaki tanıya bakıp oran vermez her türlü illegallik olabilir diye

o yüzden 6 ay gözetim yapalım demiştir arkadaşımıza

rapor verse bile bir yıllık felan verip tekrar seneye gel diyecektir büyük ihtimal
yani artık işler baya zorlaştı eskisi gibi değil malesef

bendede ayn durum var murat.psikoloji puanına ihtiyacım var gittim devlet hastanesine 6 ay gözetimde olmam lazım ilaç kullanmam lazımmış

Psikiyatri rapor oranı vermedi.2.teste sokuyor şimdi
Randevu bekliyorum.

Üst Alt